Uw persoonlijke droomkeuken | AnCor Design

Persoonlijke aandacht en een gedegen advies!

Een keuken van AnCor Design sluit in zijn geheel aan op uw wensen, gezinssamenstelling en leefwijze. De op maat gemaakte keuken klopt, vormt een fraai geheel met de rest van het interieur en is gecreëerd op basis van persoonlijke aandacht, vakkundig advies en een gemoedelijke begeleiding.

De broers André en Corné Snoep combineren hun creativiteit en jarenlange ervaring in de keukenbranche om keukendromen naar de werkelijkheid te vertalen. Een keuken van Ancor Design voelt als een perfect zittend maatpak. 

 

 

Inspirerende stijl

Het startpunt van de uiteindelijke creatie van uw droomkeuken ligt in de showroom van AnCor design. Met bijzondere keukenopstellingen in diverse stijlen inspireren André en Corné de bezoekers en geven ze inzicht in de veelzijdigheid van het kwaliteitsbedrijf. De verdere inrichting zorgt voor een sfeervol en prettig totaalbeeld in de in Oostvoorne gelegen showroom.

 

Bewustwording en advies

In de overzichtelijke en sfeervolle showroom nemen André en Corné alle tijd om een goed beeld te krijgen van de klant. Ze stellen net even andere vragen en luisteren goed naar het verhaal achter de klant.

“Naar welke stijl is de klant op zoek? Hoe ziet de gezinssamenstelling eruit? Hoe leeft de klant? En hoe denkt de klant de ruimte te gaan gebruiken? We laten onze klant veel verschillende mogelijkheden zien, dit alles om bewuste keuzes te maken. Niet alleen op het gebied van materiaalgebruik en vormgeving, maar ook als het gaat om de invulling van de keuken en het kiezen van de juiste keukenapparatuur”, aldus Corné. “Zo komen we tot een keuken die nu, maar ook de komende tien tot vijftien jaar bij de klant en het gezin past.”

Sfeervol totaalbeeld

André vervolgt: “We bezoeken ook de mensen thuis. Zo kunnen we ter plaatse de ruimte bekijken en zien of iets technisch mogelijk is. Ook krijgen we meer gevoel bij de leefwijze van de klant en de stijl waarin de klant zich prettig voelt. De woning, het bestaande interieur en de te creëren keuken moeten immers een passend en sfeervol geheel vormen. Daarbij meten we gelijk de ruimte in, zodat we bij het ontwerpen precies weten wat de mogelijkheden zijn.”

Het uiteindelijke resultaat is een keuken die uw leven vergemakkelijkt en uw woning verrijkt. Een persoonlijke droomkeuken die in zijn geheel bij u past.

“AnCor Design, uw keuken …”