Home » 19e-eeuwse stadswoning met JASNO shutters en blinds

19e-eeuwse stadswoning met JASNO shutters en blinds

JASNO shutters

Door Veerle van Heertum

In Oost-Vlaanderen vinden we een prachtig gerenoveerd herenhuis, volledig voorzien van JASNO raamdecoratie. De maatwerk shutters en blinds in deze woning voegen allure toe, matchend bij de rest van het interieur.

Privacy dankzij shutters

In de moderne zitkamer op de begane grond kozen de bewoners voor witte maatwerk shutters van JASNO met lamelmaat S (63mm), zonder bedieningsstokje (silent view uitvoering). Dat betekent dat de lamellen met de hand in de juiste stand gezet kunnen worden. De bovenste en onderste lamellen van deze shutters kunnen apart van elkaar bediend worden. Zeer praktisch, aangezien de kamer aan de straatzijde is gelegen. Zo kunnen de bewoners de onderste lamellen sluiten tegen inkijk van buitenaf en de bovenste lamellen open zetten voor meer lichtinval.

Matte Black shutters voor openslaande tuindeuren

Via een authentieke trap gaan we een verdieping hoger waar de keuken en woonkamer te vinden zijn. De imposante shutters in de kleur Matte Black met lamelmaat 63mm vallen hier meteen op. De shutters voor de openslaande tuindeuren zijn geplaatst op een railsysteem waardoor ze makkelijk open en dicht kunnen worden geschoven. Vooral qua functionaliteit en comfort bieden de shutters hier de ideale oplossing. Doordat JASNO shutters altijd op maat worden gemaakt, zijn ze geschikt voor iedere raam(vorm).

Luxe houten jaloezieën met brede ladderband

In het gedeelte bij de eettafel is gekozen voor houten jaloezieën, JASNO blinds, met een brede zwarte ladderband over de voor-en achterzijde van de lamellen. Ook uitgevoerd in de kleur Matte Black met een lamelbreedte van 50mm. Een mooie match met de shutters aan de tuinzijde dus. Doordat JASNO shutters en blinds in dezelfde kleuren verkrijgbaar zijn, kunnen ze zonder probleem gecombineerd worden in dezelfde ruimte. JASNO blinds zijn bovendien elektrisch verkrijgbaar of met een monocommando-ketting. Ook altijd op maat gemaakt zodat ze perfect passen.

Meer informatie ontvangen over JASNO shutters en blinds? Vraag een gratis brochure aan of bekijk onze collecties in de JASNO showroom of bij een dealer in de buurt.

Ontdek de vele vaardigheden van JASNO.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief