Gazebo Mansion | Ibiza

De imposante Gazebo Mansion is eigenlijk een mini resort voor groepen van 14 tot 30 mensen.

Het bestaat uit een hoofdwoning met 5 slaapkamers en een aantal gasthuizen. Allemaal verspreid over de tuin die wordt omringd met exotische palmbomen, in de luxe wijk Cap Martinet. Geniet van het zeezicht, zwembad, jacuzzi, pool bar en het 4 meter hoge standbeeld van Boeddha.

Het gehele terras en de tuin zijn voorzien van een muzieksysteem en het zwembad van gekleurde Led verlichting. Daarnaast vindt je een prachtige meditatieruimte in de grote, exotische tuin. De sauna is te vinden naast het barbecue terras, compleet voorzien van een keuken en eettafels voor ong. 30 personen. Al deze prachtige plekken zijn naast de gasthuizen, met ieder hun eigen lounge gedeelte.

De keuken in de hoofdwoning is er ruim en volledig voorzien, incl. apart gedeelte met een groot kookeiland. In de woonkamer is een groot plasmascherm en gezellige openhaard te vinden. Op het overdekte gedeelte van het terras kan er genoten worden van de comfortabele sofa’s en de grote eettafel.

De villa is te koop. Neem bij interesse contact op met Ibiza Estates. Zij bieden een proefverblijf aan om een goed gevoel te krijgen bij de woning.

Specificaties:
Prijs: 4.950.000,-
Perceel: 3000m2
Woonoppervlakte: 850m2
Slaapkamers: 14
Badkamers: 13

Bekijk het gehele aanbod op Ibiza op de site van Ibiza Estates.