Home » 28 Dining

28 Dining

Asselux

Door Veerle van Heertum

 Na een grote verbouwing opende Van der Valk Assen een vernieuwd restaurant: 28 Dining. Interieurarchitect Hans Kuijten heeft een nieuwe bar en volledig eigentijdse indeling gerealiseerd. De nieuwe naam, 28 Dining, verwijst naar de nabijgelegen snelweg A28. De verschillende zithoeken en moderne bar zijn opvallende elementen in het geheel. Asselux heeft een grote bijdrage mogen leveren aan deze maatwerk elementen. Een tot in detail uitgewerkte uitvoering zorgt voor een fraai eindresultaat. 

Centrale middelpunt van de ruimte 

De maatwerk bar is het centrale middelpunt van de ruimte en een ware eyecatcher. Er is gekozen voor een wit gepolijste marmerlook. Een mooi detail zijn de aders welke doorlopen op de verschillende vlakken van de bar. De combinatie met de houten reliëfstructuur aan de voorzijde van de bar zorgt voor een warme uitstraling. 

Maatwerk tafelbladen en haardbekleding 

De maatwerk tafelbladen rondom zijn eveneens door Asselux vervaardigd. Ze zijn gemaakt uit hetzelfde keramiek als de bar en zorgen daardoor voor rust en eenheid.  De roomdividers met doorkijkhaard zorgen voor intieme zithoeken en zijn bekleed met op maat gesneden groot formaat keramiek in een donkerbruine marmerlook. 

Bekijk het volledig project op: https://www.asselux.nl/project/28-dining/

Ontdek de vele vaardigheden van Asselux

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief