Home » 4x inspiratie voor een leuk vrijgezellenfeest

4x inspiratie voor een leuk vrijgezellenfeest

Door Aty Verschuren

Gaat je beste vriendin, zus of nichtje trouwen? Dan verdient ze natuurlijk een leuk vrijgezellenfeest! Vaak is het lastig om iets te organiseren wat voor iedereen leuk is. En wil je het groots aanpakken of ga je liever voor een bescheiden vrijgezellenfeest? Wanneer je twijfelt kun je de tips in dit artikel gebruiken. Wie weet zit er iets voor jullie tussen!

Culinair

Zijn jullie echte fijnproevers? Dan kan het een leuk idee zijn om met z’n allen te gaan koken. Zoek een lekker recept uit, haal de benodigdheden en vervolgens kunnen jullie aan de slag. Dan is het natuurlijk wel zo leuk om de tafel mooi op te dekken. Ga dan op zoek naar leuke decoratie zodat het lijkt alsof jullie in een echt restaurant uit eten zijn. Een vrijgezellenfeest is natuurlijk niet compleet zonder een lekker drankje. Ga dan een wijn kopen die goed past bij de gerechten die jullie gemaakt hebben. Zijn jullie echte fijnproevers, maar niet per se goede chefs? Informeer dan eens bij het favoriete restaurant van de aanstaande bruid of het mogelijk is om lekkere gerechten af te halen of te laten bezorgen. Dat is ook een erg leuk idee!

Lequal

Beauty

Wat je ook kunt doen is een professionele styliste of visagiste inhuren die jou en je vriendinnen helemaal mooi gaat maken. Dit is niet alleen leuk om mee te maken; zo’n professional zal jullie ook veel handige tips geven over de beste manier voor het aanbrengen van je make-up en welke kleding je het beste wel of niet kunt kiezen. Wie weet krijgen jullie zo wel inspiratie voor de grote dag zelf! Een bijkomend voordeel: als jullie daarna nog op stap gaan dan zien jullie er al betoverend uit.

Creatief

Het is ook leuk om een creatief onderdeel aan het vrijgezellenfeest toe te voegen. Er zijn natuurlijk erg veel mogelijkheden op dit gebied. Denk bijvoorbeeld eens aan het zelf maken van cupcakes. Je zou ook kunnen gaan voor iets dat kan bijdragen aan de bruiloft, zoals de ‘save-the-date-kaartjes’ of de bloemstukken voor op de tafels. In dat geval kun je een professionele bloemist over laten komen die jullie de mooiste bloemstukken laat maken. Deel een prijs uit aan degene die het mooiste bloemstuk heeft gemaakt!

Relax

Er mag natuurlijk ook gerelaxed worden! Als je met een grote groep bent hoef je niet per se naar een dure spa te gaan. Je kunt ook thuis je eigen privé-spa namaken. Koop wat verschillende gezichtsmaskers, bodyscrubs- en lotions en jullie ontspannende avond kan beginnen. Ook hier kan een lekker drankje natuurlijk niet ontbreken! Mocht je op het budget moeten letten dan kun je eens nagaan of er een lekkere Black Friday wijn te vinden is die jullie tijdens jullie relaxmoment kunnen drinken. Proost!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief