Home » 4x inspiratie voor een nieuwe kraan

4x inspiratie voor een nieuwe kraan

Door Excellent admin

Compleet nieuwe stijl

Een kraan is niet het soort product dat je iedere maand gaat vervangen. Toch kan een kraan door het veelvuldige gebruik gaan slijten óf je bent toe aan een compleet nieuwe stijl. Zeker als je niet je complete keuken of badkamer wilt aanpakken, maar toch voor een frisse look wilt gaan, is het een goed idee om voor een nieuwe kraan te gaan. Je zult versteld staan wat een wereld van verschil dit is! Laat je vooral inspireren door de verschillende opties die we voor je op een rijtje zetten.

Zwart is het helemaal

Zwart is de kleur die tegenwoordig in menig huishouden terugkomt en helemaal hot is. Zwarte keukens, zwarte stalen kasten, maar ook zeker veel sanitaire accessoires. Zo zie je veel zwarte handdoekrekjes, douchekoppen, maar ook zeker zwarte wastafelkranen. Door alleen al je kaan te vervangen voor een zwart exemplaar heb je een hele mooie upgrade van je badkamer of keuken. Zeker als je lichte of witte meubels hebt, creëert dit een ontzettend mooi contrast met een zwarte kraan.

Maak je leven makkelijker met een kokendwaterkraan

Met een kokendwaterkraan zet je sneller dan ooit een pot thee, kook je rijst of steriliseer je een babyflesje. Dat is natuurlijk al een groot voordeel ten opzichte van een waterkoker. Maar wat ook geweldig is, is dat je ook nog eens tijd én energie bespaart. Als je nu nog niet overtuigd bent, dan doen we er nog een schepje bovenop: zo’n kokendwaterkraan ziet er natuurlijk ook ontzettend stijlvol uit. En nee, je hoeft zeker niet altijd voor een dure Quooker te gaan. Tegenwoordig zijn er super veel mooie instapmodellen voor een leuke prijs die hetzelfde werk doen!

Ga voor een opvallende kraan!

Wie weet heb je je eigen kraan wel nooit uit mogen kiezen omdat deze er al in zat toen je het huis kocht of huurde. Dan is het misschien wel eens tijd om voor een totaal andere look te gaan! Laat jezelf niet tegenhouden door een standaard chrome kraan te nemen (waar natuurlijk niks mis mee is), maar kies eens voor een echte eyecatcher! Er zijn talloze bijzondere kranen in het goud, koper of met marmer accenten. Zo weet je zeker dat je een echt luxe pronkstuk in je keuken hebt staan. Daag jezelf uit door dit soort tinten terug te laten komen in je accessoires en je hebt een compleet nieuwe look!

Vervang je kraan voor een waterbesparende variant

Een vierpersoons huishouden verbruikt bizar veel water per jaar: gemiddeld maar liefst 191.000 liter per jaar. Je kunt je voorstellen dat al dat douchen, wassen, koken, drinken en handen wassen niet in de koude kleren gaat zitten. Voor de natuur niet, maar ook zeker niet voor je portemonnee. Door je kraan te vervangen voor een waterbesparende variant, kun je tot wel 30% per jaar besparen qua waterverbruik. Je hoeft hiervoor zeker niet in te leveren op design, want er zijn talloze ecologische kranen en allerlei kleuren, vormen en materialen.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief