Home » 5 x onze mooiste deuren

5 x onze mooiste deuren

Blecks

Door Aty Verschuren

Wij kunnen niet kiezen! Gelukkig hebben mensen zonder Blecks in hun bloed geholpen om de keuze van de 5 mooiste deuren te maken. Niet alle deuren zijn langs gekomen, maar we hebben in ieder geval een goed beeld gekregen van welke deuren het meest populair zijn.

Uiteindelijk zijn onderstaande deuren er uitgesprongen! Benieuwd? Scroll snel verder.

1 Minimalistische taatsdeuren

Deze elegante en eenvoudige taatsdeuren met zijlicht zijn heel populair onder onze klanten. Écht een keer wat anders, zegt iedereen. En dat is het ook! Zelfs met ons meest robuuste profiel is er toch een minimalistische uitstraling gecreëerd.

Bekijk het project uitgebreider via deze link: Stalen deur met veel glas | Blecks

2 Strakke stalen deuren in wijnkelder

De opdrachtgever van dit project wist precies wat hij wilde. Gelukkig kon Blecks daar helemaal aan voldoen! Het eindresultaat is schitterend geworden!

Bekijk het project uitgebreider via deze link: Stalen pui in wijnkelder | Blecks

3 Ter Aar

Het ontwerp van deze schuifdeuren zien we veel terugkomen afgelopen tijd. Maar zo met schuifdeuren heeft het gelijk een heel ander effect.
Schuifdeuren zijn ideaal als je weinig ruimte hebt om de deuren te laten draaien. Daarnaast is je ‘saaie’ hal, gelijk een stuk interessanter met deze prachtige stalen deuren.

Bekijk het project uitgebreider via deze link: Strakke schuifdeuren | Blecks

4 Strakke enkele taatsdeur

In de woning van onze collega moet natuurlijk helemaal een eyecatcher komen! En hier zie je dat het gelukt is. Deze kwam zelfs als hoogste uit de resultaten van de mooiste deuren. Zo zie je dat juist een rustig ontwerp het heel goed doet bij de meester klanten.

Bekijk het project uitgebreider via deze link: Minimalistische taatsdeur | Blecks

5 Dubbele taatsdeur met

Last but not least! Dit project is écht een eyecatcher geworden. Super ruimtelijk, en door de stalen deuren komt er nog meer licht binnen. De combinatie van chique met industrieel maakt het echt een totaalplaatje. Supermooi!

Bekijk het project uitgebreider via deze link: Taats – en scharnierdeur in één woonkeuken | Blecks

Ontdek de vele vaardigheden van Blecks

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief