Home » A Manafaru – Malediven

A Manafaru – Malediven

Departures

Door Lisette Trinthamer

Privé-eiland

JA Manafaru ligt op een privé-eiland van ruim 14 ha met heerlijk zachte zandstranden, weelderig groen en helderblauw water – ontspannen gaat hier echt vanzelf!

3 zwembaden

Er zijn drie zwembaden, een PADI 5-sterren duikcentrum, een watersportcentrum en tal van activiteiten, entertainment en kinderclubs.

Ruime strandvilla’s

Stellen kunnen genieten van een paradijselijke vakantie en voor gezinnen zijn er ruime strand­villa’s met meerdere slaapkamers. JA Manafaru biedt luxe, prachtige ingerichte strandvilla’s met privé buitenbaden.
Ze hebben een eigen zwembad en een eigen badkamer, waarvan sommige met een ontspannend bubbelbad en andere met een regendouche in de openlucht.

Spa

De Calm Spa heeft alles te bieden voor verjonging, verfrissing of simpelweg ontspanning

Culinaire reis

En in zes restaurants neemt men u mee voor een culinaire reis naar alle werelddelen. Winnaar van meerdere ’World Travel Awards’.

Excellent Extra: 

Een fles champagne en een ‘floating afternoon tea’ per kamer per verblijf. Daarnaast in een Deluxe Beach Villa of hoger: een tegoed van $ 100 voor spabehandelingen en dineren op locatie per kamer per verblijf.

Aanbieding: 

Tot 35% korting op de kamerprijs bij verblijf tot 23 december 2022 indien geboekt voor 15 maart 2022 (min. verblijf 6 nachten, korting varieert per reisperiode en kamertype).

Voor meer informatie neem contact op met Monique de Vos van Departures via info@departures.nl of 06-29000544

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief