Home » Aanbouw serre met glazen vouwwanden

Aanbouw serre met glazen vouwwanden

solarlux

Door marketing

De woonruimte van deze hoekwoning is vergroot middels een serredak, waarbij de gevel over de volledige breedte kan worden geopend.  

Solarlux

Veel daglicht en transparantie 
Het glazen dak van het Solarlux type Akzent Plus is bijna 2 meter diep en 5,5 meter breed. Kenmerkend voor dit daksysteem zijn de slanke, onderhoudsarme aluminium profielen aan de buitenzijde en dit zorgt voor een transparant aanzicht. Grote overspanningen zijn mogelijk door de staalversterking in de dragers en liggers.  

Energiebesparing 
De vouwwanden bestaan uit 6 delen, waarvan 3 nog rechts vouwen en 3 naar links. In het midden zit een loopdeur, de gebruikt kan worden als aparte deur als de vouwwand verder gesloten is. De vouwwand en het dak hebben zonwerend triple glas, waardoor het geheel super goed geïsoleerd is. 

Solarlux
Solarlux
Solarlux

In vele oude huizen gaat veel energie verloren door deuren en ramen, maar nu levert het juist energie op. Door het vele glas wordt de ruimte snel aangenaam opgewarmd door de zon en als het te warm wordt heb je de mogelijkheid om de achterpui over de volledige breedte te openen en goed te ventileren.  

Solarlux
Solarlux

Naadloze overgang binnen buiten 
De onderrail ligt verzonken in de rail, waardoor er een drempelloze overgang tussen binnen en buiten ontstaat. In de rail zelf is nog een klein afdekprofiel geplaatst, dat vuil weert en zorgt dat de vouwwand licht en geruisloos te bedienen is.  

logo solarlux

Ontdek de vele vaardigheden van Solarlux

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief