Home » Aangename leefkeuken

Aangename leefkeuken

Door admin

Subtiel kleurgebruik

In deze keuken is ervoor gekozen om een moderne sfeer te creëren door zachte kleuren toe te passen. Het grote kookeiland is voorzien van een witgeaderde marmeren aanrechtblad en de greeploze uittreklades zijn in de kleur zilvermetalic.

De keuken beschikt over moderne keukenapparatuur, waaronder een ingebouwde inductieplaat van Bora met innovatieve afzuiging.

High-end keukenspecialist

Sinds 1985 creëert Culimaat high end keukenconcepten die zich kenmerken door een uitgesproken design en hoogwaardige kwaliteit en uitstraling.

Het team van ambitieuze Kitchen Artists wordt gedreven door de liefde voor luxe keukens, een grenzeloze creativiteit en het streven naar absolute perfectie. Zij dagen zichzelf graag uit en denken altijd een stap verder. Het bestaansrecht ontlenen zij aan het feit dat zij anders willen zijn dan de omgeving.

Maatwerk betekent bij Culimaat dat elk detail wordt afgestemd op de gebruiker. Want iedereen leeft op een andere manier. Elk high end keukenconcept is daarom een unieke combinatie van vormgeving, kleur, materiaal en afwerking en vertelt het afzonderlijke verhaal van een klant.

Het zijn feitelijk kunstobjecten die zodanig zijn vormgegeven dat ze optimaal bij de gebruiker passen. Ze benaderen de keuken vanuit de visie dat het meer is dan alleen een ruimte om te koken.

Het is het hart van de woning waarin alles samenkomt en nieuwe dingen ontstaan: gesprekken, contacten, ideeën. En juist omdat het zo”n belangrijke functie vervult vinden zij dat alles moet kloppen: van het design, het gebruiksgemak, tot aan de routing en de apparatuur.

In de showroom in Berlicum kunnen klanten zich volledig laten onderdompelen in de wereld van high end keukens en een idee krijgen van de eindeloze mogelijkheden om op deze wijze bijzondere concepten te realiseren.

Met dank aan onze professional Culimaat voor de realisatie van bovenstaande high-end keuken.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief