DIRECT BESTELLEN

ABONNEMENT + STRONG ROOTZ

KAARS VAN HANS KUIJTEN

 

€199,49  €79,99

EXCELLENT MAGAZINE ABONNEMENT + STRONG ROOTZ

VAN €119,49 NU VOOR MAAR €79,99!

 

Ontvang nu bij het EXCELLENT magazine abonnement een Strong Rootz kaars! Strong Rootz is het merk van Hans Kuijten. De kwaliteitsproducten van Strong Rootz sluiten aan bij zijn geprezen ontwerpstijl. Krachtige robuustheid gecombineerd met natuurlijke elegantie. Ze vergroten het woongenot en zorgen voor warmte in de ruimte. Ze laten je welkom voelen. Je bent gewenst.

No. 001 EYE OF LEMA

Sierlijke elegantie. Natuurlijk en fris. Subtiel en verrassend. Een aangename toevoeging aan het totaalbeeld. De geurkaars Eye of Lema van Strong Rootz geeft de ruimte een heerlijke touch. Is aanwezig zonder te schreeuwen. Een prettige verrijking van het decor waarin je verblijft. Net als de interieurs van Hans Kuijten voelt Eye of Lema als een warme deken die over je heen valt. Een heerlijk gevoel van welbehagen.

No. 002 WILD NATURE

Aards en puur. De geurkaars Wild Nature van Strong Rootz is een perfecte weerspiegeling van de kracht van de natuur. Van bloemen en planten. De wind en de regen. De zee en de zon. De geur is weldadig en rijk. Met het branden van Wild Nature maak je een krachtig statement. Het definieert je unieke zijn en geeft een extra laag aan de ruimte en het interieur.

No. 003 CASHMERE

Kruidig en internationaal. Warm en rijk. Uitdagend en mysterieus. Na het aansteken van de geurkaars Cashmere van Strong Rootz waan je jezelf op een levendige plek in het buitenland. De geur geeft de ruimte sfeer, kracht en warmte. Hij raakt je, verleidt je, omarmt je en laat je niet meer los. Cashmere is de perfecte sfeermaker op een lange en bruisende avond, die eeuwig mag blijven duren.