ACTIE: Boek Interior Design Beerbaum

Geef direct uw bestelling door

Boek Interior Design € 79 ,-

Boek inclusief luxe boekencase.

Gratis jaarabonnement op het EXCELLENT wonen & leven magazine!

Bij aankoop van het boek ontvangt u maar liefst zes edities in uw brievenbus.

Limited edition package € 199,-

MOMENTEEL UITVERKOCHT 

Informeer via info@excellentmagazine.nl naar de beschikbaarheid op lange termijn.

– Boek inclusief luxe boekencase.

– Persoonlijk gesigneerd en genummerd

– Boekenstandaard met fijne poedercoating (35 cm x 16 cm x 39 cm)

– Eén van Bertram zijn favoriete interieurparfums: 50 ml Zenology huisparfum.

Gratis jaarabonnement op het EXCELLENT wonen & leven magazine! Bij aankoop van het boek ontvangt u maar liefst zes edities in uw brievenbus.

Let op: bovenstaande prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Inspiratie voor iedere interieur-liefhebber

Het boek is bedoeld als een op zichzelf staand designstuk, vormgegeven om in een interieur te worden opgenomen als koffietafelboek, bijvoorbeeld in een kast of vrij op een sidetable.

Het materiaal van het boek, de open rug, het leren label en de ontwerpschetsen op het kalkpapier zorgen voor een maximale beleving. 372 pagina’s voor de ultieme designinsipratie, van een zes meter hoge moderne keuken in een karakteristiek Rotterdams pand, een loftwoning in een getransformeerde melkfabriek tot een imposante entree van een kantorencomplex aan de Keizersgracht.

Het boek bevat dertien nationale en internationale projecten, waaronder twee met een European Property Awards bekroond en geeft weergaloos de kracht en creativiteit van Bertram Beerbaum en Kabaz weer.

Gratis abonnement op het inspirerende woonblad

Bij aankoop van het boek Interior Design of Limited edition package … 

EXCELLENT magazine vormt een ultieme bron om uw woon- & levensstijl te verrijken. Het bestaat  uit diverse interviews met vooraanstaande architecten en top-ontwerpers. Iedere editie benadrukt EXCELLENT magazine een nieuwe special met onderwerpen die extra worden uitgelicht. Hierbij kunt u denken aan tuinmeubilair, zwembaden, wellness, beveiliging, kunst, openhaarden, keukens én verlichtingselementen.

Gerenommeerde bedrijven presenteren zich op bijzondere wijze in sfeervolle reportages, waarbij villa’s en landhuizen echte pijlers zijn in dit magazine vol wooninspiratie. Met verrassende finetuning worden alle details onder de aandacht gebracht met spraakmakende beelden.

Een zeer prettig magazine om in uw hand te houden, waardoor u alle edities kunt bewaren en kunt delen!