ACTIE | Tafelboek Wolterinck

DESIGNING YOUR WORLD

Wolterinck 

De high-end ontwerpstudio van Marcel Wolterinck, een van Nederlands toonaangevende designers, maakt sinds jaar en dag indruk met ontwerpen voor interieurs, exterieurs en tuinen voor particuliere en zakelijke klanten wereldwijd. Wolterinck schept voor iedere opdrachtgever een unieke wereld.

In Designing Your World presenteert Wolterinck achttien projecten – van het interior design van een superjacht en luxe privéhuizen tot de styling van een wonderschoon vakantiehuis in Uruguay, en van de nieuwste door Wolterinck ontworpen producten tot de inrichting van schitterende tuinen. Inclusief plattegronden en achtergrondinformatie over het ontwerpproces.

Aanschafprijs boek € 85,- ex verzendkosten

Inclusief  jaarabonnement (6 edities) op het EXCELLENT wonen & leven magazine!

Bovenstaand tarief is exclusief eenmalige verzendkosten. 

Geef direct uw bestelling door

    Gratis abonnement op hét inspirerende woonblad

    EXCELLENT magazine vormt een ultieme bron om uw woon- & levensstijl te verrijken. Het bestaat uit diverse interviews met vooraanstaande architecten en top-ontwerpers. Iedere editie benadrukt EXCELLENT magazine een nieuwe special met onderwerpen die extra worden uitgelicht. Hierbij kunt u denken aan tuinmeubilair, zwembaden, wellness, beveiliging, kunst, open haarden, keukens én verlichtingselementen.