Akoestiek zorgt voor positieve gastbeleving

Akoestiek is een keuze. Bij de hotels van Van der Valk Exclusief is die keuze een vanzelfsprekende. Gasten willen zich tijdens hun ontbijt, lunch of diner comfortabel voelen en een prettige akoestiek draagt daar in belangrijke mate aan bij.

Een goede akoestiek zorgt voor een positieve beleving met als gevolg enthousiaste reviews en terugkerende gasten.

Naadloze akoestische plafonds

Uiteraard wil men bij Van der Valk Exclusief, zoals bij al onze opdrachtgevers, geen enkele concessie doen aan het design. Daarom is gekozen voor de naadloze akoestische plafonds van Pennings Akoestisch Afbouwen.

Daarmee wordt het beste van twee werelden samengebracht: een exclusieve uitstraling en een exclusieve akoestiek. Een lust voor oog én oor.

Akoestisch afbouwen

“Met 15 jaar ervaring als marktleider en specialist in naadloze akoestische plafonds hebben wij diverse Van der Valk hotels geüpgraded met een voortreffelijke akoestiek. Logischerwijze is er ook bij het nagelnieuwe Van der Valk hotel Duiven, naar een schitterend ontwerp van architect Hans Kuijten, voor een optimaal akoestisch comfort gekozen.”

Vanzelfsprekendheid

“Bij Pennings Akoestisch Afbouwen ervaren wij dat de keuze voor akoestiek steeds vaker evolueert naar een vanzelfsprekendheid. Dat het logisch is om akoestisch comfort standaard in het ontwerp te integreren. Hoe belangrijk dat is, ervaart u zelf wanneer u in een omgeving verblijft waar dat is gebeurd. Bijvoorbeeld bij Van der Valk in Duiven of in uw eigen villa.”

De specialist in naadloze akoestische plafonds …

Pennings Afbouwen 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief