Home » Meer dan 10 jaar passie voor interieurdesign

Meer dan 10 jaar passie voor interieurdesign

Door admin

Gepassioneerd ondernemen

Wat begon als een webshop, is inmiddels uitgegroeid tot een uniek totaalconcept op het gebied van interieurdesign.

Naast de online winkel heeft Misterdesign een internationaal gelauwerde designwinkel, organiseert het bedrijf regelmatig spraakmakende tentoonstellingen en geeft professioneel interieuradvies aan particulieren en zakelijke klanten. We spreken met één van de oprichters, Marco van Rosmalen, over hoe Misterdesign hun passie deelt.

Rijke collecties

Aan de basis van MisterDesign ligt een rijk assortiment aan collecties designmeubels, verlichting, accessoires, behang en gordijnen van de meest gerenommeerde en vooruitstrevende designmerken.

“Met aandacht voor authentieke, originele designs proberen we voorop te lopen en nieuwe trends te ontdekken. Zo kunnen we designliefhebbers steeds weer verrassen”, vertelt Marco, “Daarbij vertellen we graag het verhaal achter ieder ontwerp, want die verhalen maken de designs éxtra mooi.”

Inspirerende designverhalen

Designverhalen deelt MisterDesign op verschillende manieren. Het bedrijf heeft een uitgebreide webshop, een inspirerende blog en het organiseert regelmatig tentoonstellingen en presentaties voor architecten en liefhebbers.

Bekende designers komen dan hun ontwerpen toelichten. “We hebben al eens een bijzondere, exclusieve presentatie gehad van Sebastian Herkner, dé Duitse ontwerper van dit moment. Ook is de dochter van icoon Achille Castiglioni in onze winkel geweest om haar persoonlijke verhaal te delen.”

2000 m2 aan interieurdesign

Inmiddels is MisterDesign gevestigd in een voormalige Fordgarage in het centrum van “s-Hertogenbosch. Het karakteristieke monumentale pand biedt met 2000 m2 alle ruimte om op prachtige wijze verschillende sferen te presenteren.

“Ik kom iedere dag met gepaste trots naar de winkel”, vertelt Marco. “Het is het summum voor designliefhebbers.”

Professioneel interieuradvies

MisterDesign is niet alleen een huis voor meubels en hun verhalen, men kan er ook terecht voor vakkundig interieuradvies: “We hebben professionele interieurvormgevers in dienst die iedereen van een persoonlijk advies kunnen voorzien.”

Of het nu gaat om een zithoek, een volledig interieur of om de inrichting van een restaurant of kantoor, MisterDesign heeft de knowhow en ervaring in huis om iedere ruimte stijlvol in te richten: “Naast particuliere projecten verzorgden we bijvoorbeeld de inrichting van het hoofdkantoor van Jumbo en van Stichd in Nederland en Duitsland.”

Vergaande service

Of het nu gaat om een enkel meubel of een volledig interieur, MisterDesign levert de meubels gratis met zijn eigen bezorgdienst.

“Onze ervaren bezorgers zorgen ervoor dat uw meubels vakkundig worden gemonteerd, waarna zij het verpakkingsmateriaal weer meenemen. Zo kan er direct optimaal van de nieuwe designaankoop worden genoten”, legt Marco uit.

“Onze passie voor interieurdesign is de drijvende kracht achter alleswat wij met MisterDesign doen”, besluit Marco. “We laten ons daarbij inspireren door designpioniers zoals Herkner, Paulin, Wegner, Rietveld, Eames en Mies van der Rohe.”

“Net als zij proberen wij onze grenzen te verleggen om zo ieders leefomgeving nog mooier te maken.”

Meer informatie over MisterDesign?

Klik HIER!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief