Ancor Design bezoekt aan huis

Ancor Design bezoekt aan huis

Ancor bezoekt aan huis voor een persoonlijke aanpak.

Hoewel de stijlvolle showroom van Ancor design in Oostvoorne zeer uitnodigt tot een bezoek, niet in de laatste plaats omdat het een heel sfeervol, authentiek pand betreft, komen de broers André en Corné liever eerst bij de opdrachtgever thuis.

Corné: “mensen hebben niet altijd de tijd om ‘even op pad te gaan’ en zien vaak in een grote toonzaal door de bomen het bos niet meer”.

Huisbezoek

“Wij zijn vijf jaar geleden begonnen met het idee om de afspraken bij de opdrachtgever thuis te laten plaatsvinden en aldaar het traject voor een keukenontwerp te starten.” Dat idee is heel enthousiast ontvangen, dus dat doen we nog steeds. Onze showroom bieden we eigenlijk aan ter ondersteuning. Daar kun je aan de hand van zes keukenopstellingen de materialen en de de keukenapparatuur, zoals bijvoorbeeld de (lederen) afzuigkappen en de keukenverlichting van Wave Design en de stoere gasbranders van Pitt Cooking, goed zien en ervaren.

Maar belangrijker nog, daar kun je je echt goed voorstellen hoe het er bij jou uit zou kunnen zien. Daar bedoelen we niet alleen de keuken zelf mee, maar ook dat we goed zichtbaar maken hoe je overgang van keuken naar de rest van de ruimtes in huis én andersom zo natuurlijk mogelijk laten verlopen.”

Huiselijke sfeer

“In het naastgelegen pand is R-STYLED gehuisvest en zij sluiten qua sfeer en stijl heel goed aan bij onze keukens. Om onze showroom die huiselijke sfeer geven te geven en klanten te helpen bij hun inlevingsvermogen, hebben we dan ook een aantal meubelen en accessoires van hen toegepast.”

Ancor Design

EXCELLENT | magazine