Bouw je trendy design villa in Jávea

Bouw je trendy design villa in Jávea

Jávea is momenteel één van de hotspots voor de bouw van een tweede huis in Spanje. Met een authentiek historisch centrum, een mooie jachthaven, het bekende Arenal strand met de gezellige boulevard met de bars, restaurants, shops en beachclubs, een prachtige kustlijn met rotspartijen en kleine strandjes, een golfbaan, mooie natuurgebieden zoals het Montgo gebergte waar men heerlijk kan wandelen en het fantastische achterland met de wijnvalleien, is er voor elk wat wils.

Op slechts 7-10 minuten van het Arenal strand biedt Royal Residence Lifestyle diverse bouwvriendelijke vlakke en lichthellende percelen aan van ca. 1000m2 in een mooi aangelegde groene woonurbanisatie met in de directe omgeving winkels, restaurants, tennisbanen, etc. Bouw hierop een trendy design villa welke voorzien is van alle woongemakken en nieuwste technieken compleet met o.a. moderne keuken voorzien van apparatuur, eigentijds sanitair, airconditioning, eigen zwembad en elektrische toegangspoort.

Je hebt keuze uit diverse onderscheidende villamodellen met 3-4 slaapkamers. Bouw je complete design villa al vanaf 470.000 Euro inclusief perceel (excl BTW en kk).

Nu de mogelijkheid tot een Spaanse hypotheek voor 15 of 20 jaar tegen gunstige voorwaarden met vaste rentevoet.

Je hoeft je tijdens de bouw geen zorgen te maken, want je krijgt persoonlijke begeleiding tijdens de realisatie van jouw droomhuis door het team van Royal Residence Lifestyle.

Voor uitgebreide informatie neem contact op met Royal Residence Lifestyle: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 0413-820313 / 0034 96 584 0513 [email protected]

EXCELLENT | MAGAZINE