Geweldige luxueuze Villa’s

Geweldige luxueuze Villa’s

 MODERNE NIEUWBOUW VILLA’S JAVEA

Geniet vanuit je woning van een schilderachtig Mediterraan landschap met het indrukwekkende Montgó gebergte en de uitgestrekte valleien. Wonen in een prachtige groene omgeving op slechts 7 minuten van het Arenal strand, het oude centrum en de jachthaven van Jávea.

Privé zwembad

In dit nieuwe project bouw je je luxe moderne buying off villa op een perceel naar keuze. Je kunt kiezen uit 4 villa modellen met 2 tot 5 slaapkamers. Alle modellen hebben ruime open en overdekte terrassen, een aangelegde tuin met irrigatiesysteem en een privé zwembad met LED verlichting.

Hoogwaardige afwerking

De villa’s worden hoogwaardig opgeleverd voorzien van o.a. airconditioning warm/koud en vloerverwarming. LED verlichting en domoticasysteem. Porseleinen tegels binnen en antislip tegels buiten. Douches met glaswanden, voordeur met veiligheidssysteem, witgelakte binnendeuren en kasten. Incl. keukenapparatuur zoals koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap, elektrische oven en vaatwasser. Zonne-energiesysteem. Videofoon met kleurendisplay, elektrische toegangspoort voor auto’s. 

Een complete villa is mogelijk vanaf €545.000,- excl. BTW en k.k.

Voor uitgebreide informatie neem contact op met
Royal Residence Lifestyle: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 0413-820313 / 0034 96 584 0513 [email protected]

EXCELLENT | magazine