Inspirerende boeken…

Inspirerende boeken…

Inspirational Interiors Osiris Hertman | €49,50

Uitgeverij TERRA

Osiris Hertman volgde de Design Academy in Eindhoven en startte in 1997 Osiris Hertman Studio. Een ontwerpteam met zeer professionele architecten en productdesigners heeft zich rond deze topdesigner geschaard. De studio maakt van interieurs ‘totaalprojecten’ waarbij de architectuur, het interieur en de buitenomgeving en perfect geheel vormen.

Met zijn liefde voor ambacht en natuurlijke materialen, laat Hertman interieurstukken en andere prachtige items produceren over de hele wereld. Van betontafels in Dubai tot koperen lampen met ragfijne details in Bali. Alles is door zijn studio van architecten en designers ontworpen, van de profielen van e kozijnen tot aan het natuurstenen blad van zijn op maat gemaakte keukens.

In dit nieuwe, inspirerende boek presenteert Hertman acht recente projecten van een city penthouse tot een salon boot.

Kortingsbon

Lezers van EXCELLENT magazine ontvangen €5,- korting op het boek Inspirational Interiors van Osiris Hertman. In de periode van 5 september tot 5 december 2017 betaalt u slechts € 44,50 in plaats van € 49,50. Mail uw gegevens en bestelling naar [email protected]. Vermeld bij uw bestelling het actienummer: 904-10225.

U koopt het boek liever in een boekwinkel? Lever deze kortingsbon in en betaal in de periode van 5 september tot 5 december 2017 slechts € 44,50 in plaats van € 49,50. Actienummer: 904-10225.

 

Dries Van Noten Collections 1-100, Limited edition box

Dries Van Noten | € 140,-

Uitgeverij Lannoo

De Belgische modeontwerper Dries Van Noten staat bekend om zijn meesterschap op het gebied van delicate stoffen, zijn oog voor prints, borduursels en kleur en de innovatie die daarmee gepaard gaat. Afgelopen maart presenteerde hij zijn 100ste collectie. De twee boeken Dries Van Noten 1-50 en Dries Van Noten 51-100 blikken terug op al zijn modeshows, van zijn allereerste défilé tot zijn 100ste show afgelopen maart. De pagina’s van de twee delen zijn gevuld met veelal niet eerder gepubliceerde foto’s en verslagen van zijn gerenommeerde shows.

Beide boeken duiken in het werk van de modeontwerper, zijn esthetische visie en zijn fascinatie voor vakmanschap. Ze documenteren en leggen de geest van elke collectie vast met meer dan 2.000 foto’s: van de catwalk tot de sfeer backstage, van de uitnodigingen tot de scenografie en de keuze voor bijzondere en spectaculaire locaties. Elke show wordt in tekst beschreven door de erkende journalisten Susannah Frankel en Tim Blanks. Ze vertellen over de inspiratie, de creatieve referenties en de context van elke collectie. Ze leiden je door Van Notens artistieke universum en geven je inzicht in dit onafhankelijke en bijzonder succesvolle modehuis.

De getoonde boeken kunt u bestellen via EXCELLENT magazine. Mail uw bestelling naar: [email protected]. Vermeld in uw mail uw naam, adres en de titel van het boek.

EXCELLENT | magazine