Te koop | Boerderij te Retie

Te koop | Boerderij te Retie

Zeer mooie en hoogwaardig afgewerkte hoeve op landelijke locatie te Retie.

De villa omvat een inkomhal, gastentoilet, bureau, woonkamer, keuken en ruime inpandige garage op het gelijkvloers. Op de verdieping een ingerichte badkamer, 4 slaapkamers, waarvan één verbonden met een tweede badkamer en twee grote polyvalente ruimtes. Ruime zolder. Tuin met gunstige zuid-oriëntatie.

Gelijkvloers

Via de lichte inkomhal met prachtige houten trap en gastentoilet heeft u enerzijds toegang tot de royale leefruimte en anderzijds tot de bureauruimte. De gezellige leefruimte beschikt over vele raampartijen dewelke zorgen voor lichtinval. Via de woonkamer komt u naadloos in de luxueuze leefkeuken die een prachtig zicht biedt over de tuin, de keuken is uitgerust met moderne apparatuur (vaatwasser, inductiekookplaat, dampkap, Amerikaanse koelkast, heteluchtoven en stoomoven). Via de berging heeft u toegang tot de ruime inpandige garage (voor 2 wagens) met achteraan de wasplaats (voorzieningen voor wasmachine en droogkast). In de garage is er via een trap een tweede toegang voorzien naar de verdieping. De gehele gelijkvloers is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom met aansluitend ingerichte badkamer (jacuzzi, douche, toilet en dubbele wastafel). Bijkomend 3 zeer ruime kinder/logeerkamers, een tweede badkamer (douche, bad, wastafel en toilet). De volledige verdieping is voorzien van een vast tapijt enkel in de badplaatsen zijn tegels voorzien. Ook op deze verdieping bevinden zicht twee grote ruimtes voorzien van linoleum en biedt plaats voor een extra slaapkamer en/of een aangename hobbyruimte. Aansluitend een tweede polyvalente ruimte voorzien van een Finse sauna met infrarood.

Via een vaste trap heeft u toegang tot de ruime zolderruimte.

Bijzonderheden:
* Alarmsysteem
* Regenwaterput aanwezig
* Grondwaterput aanwezig
* Volledige woning is voorzien van dubbele/isolerende beglazing
* Tuin zuidelijk georiënteerd
* Internetbekabeling aanwezig in alle slaapkamers en TV-aansluiting in        de hoofdslaapkamer
*  Aanpalend aan dit eigendom is een bouwperceel van 2.650 m² dewelke       bij aangekocht kan worden voor de prijs van 250.000,00 EUR. Het               perceel is gelegen in woongebied.

Interesse?

EXCELLENT | magazine