LUXE GORDIJNEN KIEZEN IN JE EIGEN WOONKAMER

LUXE GORDIJNEN KIEZEN IN JE EIGEN WOONKAMER

Zeer hoogwaardige merken, bijna duizend gordijnstalen en een deskundig advies. Interieurarchitect Frans Blummel brengt met zijn onderscheidende en op hoog niveau acterende bedrijf Gordijnenwinkelaanhuis.nl een complete gordijnenwinkel naar jouw huis. ” Zo zie je binnen een minuut of een stof past in je woning. Valt de stof of kleur tegen, dan lopen we naar de bus en kiezen we weer nieuwe stalen. En zo gaan we door totdat we de perfecte raamkleding hebben gevonden.”

Je kent het vast wel. Op zoek naar de voor jouw interieur perfecte raambekleding, kies je in de interieurwinkel enkele stoffen uit en rijd je met drie of vier stalen terug naar huis. Aldaar blijken de kleuren en motieven toch niet aan te sluiten bij het interieur. En dus zit er niks anders op dan tijdens de toch al zo drukke week wederom naar de interieurwinkel te rijden voor poging twee of drie. Dat kan anders. Dat kan beter. Dat kan klantvriendelijker. De door interieurarchitect Frans Blummel bedachte oplossing is even simpel als doeltreffend. Zijn mobiele winkel is gevuld met bijna duizend gordijnstalen en andere raambekleding zoals rolgordijnen, binnenzonwering en plissés “Desgewenst breng ik – geheel vrijblijvend en zonder voorrijkosten- in de avonduren of in het weekend een bezoek aan huis. Ideaal voor mensen met een druk bestaan of voor mensen die slecht ter been zijn.”, Aldus Frans Blummel, die met gepaste zijn veelzijdige en hoogwaardige assortiment toont. Topmerken als Jab, De Ploeg, Christian Fischbacher, Dedar, Chivasso en vele andere vullen zijn mobiele showroom.

Een gordijnenwinkel aan huis. Wat een uitkomst. Wat een luxe. Zeker als je bedenkt dat de ervaren interieurarchitect je graag van creatief advies voorziet. Het resultaat? De perfect bij jouw passende raambekleding.

Benieuwd naar meer? Klik hier!

EXCELLENT | MAGAZINE