Overweldigende safaribeleving

Overweldigende safaribeleving

Luxe safaribeleving in Zuid Afrika

Royal Malewane is een luxe lodge zeer rustig gelegen in een privé natuurreservaat  grenzend aan het Kruger National Park. 

Verfijning en luxe in perfecte harmonie met de Afrikaanse bush is wat deze lodge uniek maakt.

Rangers-team

De lodge heeft het allerbeste gekwalificeerde rangers-team in Afrika. Het is een genot om met hen op safari te mogen gaan. Ze brengen je heel dichtbij de Big Five.

 

Schitterende suites

Liefhebbers van privacy en een top gepersonaliseerde service kunnen hier hun hart ophalen. De keukenbrigade zorgt voor tongstrelende gerechten onder de Afrikaanse sterren en de Spa heeft diverse prijzen gewonnen. De lodge heeft slechts 8 schitterende ingerichte suites met prive-zwembad en een Africa house een exclusieve Arabisch geinspireerde safarivilla met eigen butler, chef, ranger en boma (max. 12 personen).

Helicoptervlucht

Verfijning en luxe in perfecte harmonie met de Afrikaanse bush is wat deze lodge uniek maakt. Safari’s per jeep en te paard, wandelsafari’s, ballonvaart, helicoptervlucht….. Heel veel leuker kunnen we het niet maken!

Voor meer informatie neem contact op met onze Luxury Tavel Consultant Monique de Vos van Departures op 06-29000544 of [email protected]   

EXCELLENT | magazine