Cheval Blanc Randheli, Malediven

Cheval Blanc Randheli, Malediven

Dit exclusieve resort, zusterhotel van het iconische Cheval Blanc hotel in Courchevel, ligt zeer rustig aan een prachtig zandstrand op het idyllische Randheli-eiland. Voor een onvergetelijk verblijf met een Franse luxe toets.

40 vliegminuten

Het resort ligt op 40 minuten per watervliegtuig van Malé luchthaven. Er zijn 45 villa’s (1 of 2 slaapkamers) en er is een 4 slaapkamer villa op een privé-eiland met alle denkbare luxe.

Virtuele golfbaan

Er zijn diverse boten, een tennisbaan en een virtuele golfbaan beschikbaar. Cheval Blanc Randheli biedt ook een overloopzwembad van 12,5 meter lang, diverse watersportactiviteiten en een Padi-gecertificeerd duikcentrum.

Fantastisch uitzicht

De villa’s zijn vormgegeven in loftstijl en hebben een woonkamer en een gastentoilet. Ze beschikken ook over een zonnedek boven het water, een eigen strand of een tuin. U kunt genieten van het uitzicht op de lagune of de Indische Oceaan. Elke villa heeft een waterkoker, een flatscreen-tv  en gratis WiFi. De eigen badkamer is uitgerust met een bad, een regendouche, een tandenborstel en slippers.

Privéstrand

 

Cheval Blanc Randheli biedt een heerlijk privéstrand, een fitnesscentrum en een hamam.

Privérestaurant La Table

Cheval Blanc Randheli heeft 5 eetgelegenheden, waaronder het gastronomische restaurant Le 1947, het privérestaurant La Table de Partage, het restaurant White aan het strand, het Japanse en Oost-Aziatische restaurant Diptyque en het mediterrane restaurant Deelani in de buitenlucht. Tot slot biedt Cheval Blanc Randheli wijn- en sigarenkelders en 3 bars met zithoeken, zowel binnen als buiten.

Meer info? Departures helpt je kiezen uit een wereld vol luxe hotels en resorts.
Bel of mail met Monique de Vos 06-29000544 of [email protected]

EXCELLENT | magazine