Creatieve teamspeler met liefde voor zijn vak

Creatieve teamspeler met liefde voor zijn vak

Bertram Beerbaum

Als jonge gymnasiumstudent aan een Hilversumse middelbare school werd Bertram Beerbaum  door leraren en zijn omgeving lichtelijk gepusht om advocatuur te gaan studeren. Hij besloot echter anders, volgde zijn eigen weg en hart en ontdekte zo uiteindelijk zijn grote passie.

Kabaz

Vele jaren later staat hij samen met architect en compagnon André de Vos aan het hoofd van het veelzijdige architectenbureau Kabaz en maakte zijn deelname aan diverse televisieprogramma’s van hem een BN-er. Een verhaal over stiekem gemaakte ontwerpen, productdesign en het belang van een goed team.

Veelzijdigheid als kracht

In 2013 nam Bertram samen met zijn compagnon en architect André de Vos, de studio over, maakte er een veelzijdig architectbureau van en doopte het bedrijf tot Kabaz. Geleidelijk werden de opdrachten en de bestedingruimten van de opdrachtgevers groter en de eindresultaten luxueuzer. Anno 2017 is Kabaz een grote en bepalende speler binnen de luxe woonwereld. “Met veel bewondering kijk ik naar het werk van mensen als Piet Boon, Marcel Wolterick en Jan des Bouvrie. Daar druipt de kwaliteit van af. Als mensen aangeven dat wij met Kabaz op hetzelfde hoge niveau acteren, moet ik daar nog steeds aan wennen. Het blijft bijzonder om in dat rijtje te worden genoemd”, aldus Bertram, die de veelzijdigheid en aanwezige expertises als onderscheidende factor benoemt. “Zo kunnen we nieuwbouw-,  verbouw en interieurprojecten van A tot Z begeleiden. Van ontwerp tot de styling en alles daar tussenin.

Vakbekwame partners

Zo wordt de technische haalbaarheid van de ontwerpen getoetst, regelen wij de benodigde vergunningen, bewaken we op een transparante wijze het budget en werken we samen met vakbekwame partners op het gebied van de bouw en uitvoering. Wij gaan dus veel verder dan alleen het ontwerp van een exterieur en interieur. We nemen de opdrachtgevers tijdens het gehele proces bij de hand.”

Het hele artikel is te lezen in de nieuwe uitgave van het EXCELLENT magazine!

Lees hier meer over Kabaz!

Fotografie: Peter Baas

EXCELLENT | magazine