“De keuken is meer een meubelstuk”

“De keuken is meer een meubelstuk”

Sfeervolle keukenshowroom Oostvoorne

De broers André en Corné Snoep hebben in Oostvoorne in december 2016 een sfeervolle keukenshowroom geopend. Een showroom die totaal aansluit bij de manier van begeleiding en advisering.

De showroom wordt inmiddels met succes bezocht en eerlijk is eerlijk, wat een fraaie showroom! Bij binnenkomst krijgt de klant meteen al het gevoel dat hij aan het juiste adres is. Met de verschillende stijlen is het toch één sfeervol geheel, waarin je je als klant direct thuis voelt.

‘‘Met complimenten als ‘wat een mooie zaak, we zien keukens die we nergens anders zien’ en ‘wat een aanwinst voor de omgeving!’ krijgen wij de bevestiging dat we op de goede weg zijn’’, aldus André.

“We laten in de showroom zien dat we verder denken dan alleen de keuken an sich. Elke keuken is anders opgebouwd en dat heeft te maken met de verschillende wensen en keuzes van een klant. De stijl die men mooi vindt of de gezinssamenstelling kan al bepalend zijn van hoe een keuken wordt samengesteld. Uiteindelijk gaat het er om dat de klant bewust is van de mogelijkheden in de markt en dat elke keuze bewust wordt gemaakt.”

“Ook de stijl van een klant, het interieur en de woning zelf zijn heel belangrijk, het gaat er uiteindelijk om dat het één sfeervol geheel wordt.’’

Neem een kijkje in de showroom

Klik hier voor meer informatie!

EXCELLENT | magazine