Te Koop | De Veldhoeve

Te Koop | De Veldhoeve

De ruime en comfortabele  boerderij ‘De Veldhoeve’ ligt in het landelijk gelegen kerndorp Wijk en Aalburg. Dichtbij de  uitvalswegen naar o.a. Den Bosch, Breda en Gorinchem. Het dorp is voorzien van alle gemakken zoals meerdere supermarkten, bakkers, slager, biologische winkel, bibliotheek, sportschool, sportclubs, jachthaven, etc. De boerderij ligt aan de rand van het dorp in alle rust en ruimte maar op loopafstand van al deze voorzieningen.

De buitengevel van de Veldhoeve stamt uit 1828 maar in 2000 is er een compleet nieuw huis ingebouwd onder architectuur en voorzien van alle comfort. De kapconstructie is ook in 2000 geheel vervangen door isolatieplaten met daarop een schroef-dak van riet. De gehele benedenverdieping en de badkamers zijn voorzien van vloerverwarming welke is aangesloten op de CV en een biomassa kachel waarmee het huis eenvoudig te verwarmen is.

De boerderij is nu voor de helft in gebruik als woning met 3 ruime slaapkamers, een logeerkamer, 2 zolders en een inpandige garage. De andere helft (ca 300m2) is  beneden in gebruik als showroom en kantoor en heeft veel mogelijkheden mede vanwege de eigen entree, het keukentje, de toilettengroep en de grote pui naar het terras op zuid. Kortom te gebruiken als luxe oldtimer garage, praktijk ruimte ,als woonkamer of als complete tweede woning.

De tuin is prachtig en omringd de boerderij. De diverse terrassen lopen in elkaar over waardoor er bij ieder jaargetijde en ieder weertype buiten genoten kan worden. In de zomer is het genieten van het zwembad  en in de herfst zijn de sauna en de haard op de veranda heerlijk. Het perceel is iets meer dan 3.000 m² en de aangrenzende 1.500 m² zijn beschikbaar ter overname indien gewenst.

Achter de boerderij is een grote hardhouten schuur (bj.2004) met oudhollands pannendak en spouwmuren (8x20mtr). Ook deze is weer volledig geïsoleerd, dubbele hardhouten deuren, roldeur en een vaste trap naar de verdieping. Naast de schuur, in het verlengde van de oprijlaan, ligt een overdekt laad- en losdeel. (4 x 16) Ook deze is voor verschillende doeleinden geschikt.

Kortom
Een goed onderhouden, instapklaar -zeer ruim- onderhoudsarm landelijk pand –met veel uitstraling- in een omgeving met veel mogelijkheden en vrijheid.

Meer zien van deze woning? Bekijk hem dan op Funda.

EXCELLENT | Magazine