Hét project van 2017!

Hét project van 2017!

Eigentijdse en prikkelende eyecatcher

Droomvilla door Marco van Veldhuizen interior | architecture! 

Wow effect

Een lust voor het oog. Een woning die prikkelt, uitdaagt en de aandacht blijft trekken. De a-symmetrische vorm, het kleur- en materiaalgebruik en de eigentijdse uitstraling maken de villa niet alleen spannend, maar geven de woning eveneens allure. De goed doordachte indeling en routing zorgen aan de binnenzijde van de royale villa voor een huiselijke en intieme sfeer. Maar de beleving stopt uiteraard niet bij de achterdeur. Ook de tuin draagt bij aan het wow-effect van het indrukwekkende totaalproject.

Harmonie en contrasten

“Wij ontwerpen geen vierkante blokkendozen, maar ruimtelijke gevels. Als ontwerpstudio zijn we altijd op zoek naar verrassingen. Naar een goede mix tussen traditionele bouwstijlen en hedendaagse architectuur”, aldus Marco, die een constante factor in de woningen aanstipt.  De begeleiding van het bouwproces en het kleur- en materialenpallet wordt ook door het bureau verzorgd. “We werken graag met natuurlijke materialen en zoeken qua textuur naar fraaie contrasten en combinaties in de interieurs. Een stoere vloer en een glimmende wand bijvoorbeeld.

Zichtlijnen

De broers John en Paul de Graaf zijn de trotse en enthousiaste eigenaren van Heart for Gardens. Met gepaste trots kijken ze naar het fraaie eindresultaat. John: “Van de grote lijnen tot het kleinste detail vormen de woning en de tuin een eenheid en staan ze met elkaar in verbinding. Zo zijn de zichtlijnen vanuit de woning doorgetrokken naar de tuin. Dit zorgt ervoor dat de leefruimte niet ophoudt bij het raam. Door een goed verlichtingsplan geldt dit zowel overdag als in de avonduren. Ook komt het exterieur van het poolhouse overeen met het exterieur van de woning en vormen de terrastegels een link met het interieur van de woning.

FIl en Fer hanglamp

Maar ook het meerdere malen toepassen van de Fil de Fer hanglamp draagt bij aan de eenheid. Zo hangt de lamp niet alleen in de hal en boven de eettafel, maar zorgt dezelfde lamp naast het zwembad ook voor een warme uitstraling. Zo voelt binnen en buiten echt als een geheel.”

Studio Marco van Veldhuizen

Heart for Gardens

EXCELLENT | magazine