Een designchalet om van te dromen

Een designchalet om van te dromen

High End maatwerk keuken!

Een designchalet om van te dromen en het resultaat van vakmanschap, creativiteit, oog voor detailen een geslaagde samenwerking tussen hoogwaardige partijen en betrokken opdrachtgevers. Een droomplek waar ze in de zomer en winter met familie en vrienden genieten van de woning, maar zeker ook van de berg-rijke omgeving.

De zoektocht naar de voor de woning perfecte gietvloer blijkt de start van een geslaagde samenwerking tussen high end keukenspecialist Culimaat en Wolterinck Design Studio & Store.

Geweldig mooie producten

Janneke blikt terug: “We wisten dat in de showroom van Culimaat een gietvloer lag die waarschijnlijk in de smaak zou vallen bij onze opdrachtgevers. Tijdens ons bezoek was de kennismaking met Twan Swanenberg, eigenaar van Culimaat, en zijn team bijzonder prettig. Het ambachtelijke bedrijf maakt geweldig mooie producten en zeker geen standaard ontwerpen. Naast de kwaliteit zijn we ook zeer te spreken over het oog voor detail. Ze denken echt na over elk schroefje. Dat past erg bij onze werkwijze, vandaar dat het ook zo klikt. Dit was de eerste keer dat we hebben samengewerkt en we kunnen niet anders dan stellen dat ze superwerk hebben geleverd”, complimenteert Janneke van Woudenberg.

Culimaat High End Kitchens

EXCELLENT | magazine