Een inspirerend huis

Een inspirerend huis

Soms is de plek gewoon goed en ben je met de mooie omgeving al generaties verbonden. Een nieuwe woning zonder te verhuizen?

Dat bleek mogelijk in een ontwerp waarbij Eric Kant rekening hield met de wensen van een groot gezin, die een open, leefbare woning wilde op de bestaande plek.

 

Om het huis goed te laten passen bij de lifestyle van het gezin was het cruciaal de routing in de woning aan te passen. De aanpassing is een constructie wijziging, die zowel de huidige constructie in tact houdt, maar waarbij de wand in de living is vervangen door drie stalen pilaren inclusief metalen balken in het plafond. De pilaren monden uit in een dressoir achter de bank.

Het resultaat is meer ruimte en openheid in de woning. Alle unieke en praktische elementen zijn toegespitst op het warme gezinsleven met een heerlijk leefbaar karakter.

Benieuwd naar meer van Eric Kant? Klik hier!

EXCELLENT | magazine