Fantastische kook-en bakresultaten met AGA

Fantastische kook-en bakresultaten met AGA

Bij het creëren van een warme en inspirerende keuken, kan een AGA niet ontbreken. De combinatie van giet- ijzeren ovens, iconische vormen en de allernieuwste technieken maakt deze fornuizen bijzonder geschikt voor zowel traditionele als moderne keukens. Alle AGA’s zijn volledig elektrisch leverbaar!

AGA Total Control Roomsets

AGA Dual Control – 2 apart te bedienen kookplaten

Opvallend is de AGA Dual Control, de opvolger van de traditionele AGA, met als voordeel dat de twee kookplaten onafhankelijk van elkaar aan- of uitgeschakeld kunnen worden. Daarnaast zijn de ovens altijd gebruiksklaar en voorzien van een “lage energie” stand. Alle ovens zijn compleet van gietijzer en uw gerechten worden gelijkmatig verwarmd door de warmte van het gietijzer. Dit zorgt voor ongeëvenaarde kookresultaten! Deze nieuwe generatie fornuizen zijn fors zuiniger in verbruik.

AGA Dual Control Roomsets

Nieuw is de AGA Total Control

Een nieuwkomer in het uitgebreide assortiment van AGA is de Total Control. Met de afzonderlijk bedienbare bakoven, braadoven en sudderoven die gebruik maken van de zachte gietijzeren stralingswarmte combineert de AGA Total Control het beste van twee werelden. De AGA Total Control is energiezuinig en vooraf voor 7 dagen te programmeren.

14 kleuren

De AGA Dual Control en AGA Total Control zijn beschikbaar in 14 verschillende kleuren en diverse breedtes.

Beleef de fantastische kook en bak resultaten van een AGA fornuis bij één van de gespecialiseerde AGA Living Centra

EXCELLENT | magazine