Ultiem genieten boutique hotel Farol bij Lissabon

Ultiem genieten boutique hotel Farol bij Lissabon

Designhotel pur sang

Trendy en authentiek logeren in een hip designhotel pur sang, onder­gebracht in een voormalig herenhuis gebouwd in de 19de eeuw in opdracht van de graaf van Cabral. Geniet van een unieke locatie aan zee op 35 km van Lissabon. Een blitse, eigentijdse oase van rust met een fantastisch panorama op de Atlantische Oceaan en vlakbij het kosmopolitische Cascais. U komt hier helemaal tot uzelf.

Magistraal zicht

Het hotel domineert het einde van de kliffen van Cascais, met een magistraal zicht op de Atlantische Oceaan. Cascais vergaarde in de 20ste eeuw faam als toevluchtsoord voor de Europese royals. Op 5 minuten wandelen van het strand en slechts 35 minuten rijden van Lissabon.

 

Panoramisch openluchtzwembad

Ontspannen doe je in de hippe lounge, tuin of op de mooie terrassen. Het panoramisch openluchtzwembad is gebouwd op een plateau boven de zee. Poolbar ‘on the rocks’.

Exclusieve smaken fushionkeuken

Restaurant The Mix staat onder de vakkundige leiding van chef Hugo Silva en serveert een mediterrane fusionkeuken met exclusieve smaken. Het hotel heeft ook een sushibar.

Voor diverse aanbiedingen, informatie en boekingen neem je contact op met Excellent’s luxury travel consultant Monique de Vos van Departures, via [email protected] of 06-29000544

EXCELLENT | magazine