Grand Hotel Les Trois Rois***** Basel

Grand Hotel Les Trois Rois***** Basel

Voor liefhebbers van historische hotels

Het Grand Hotel Les Trois Rois is één van de oudste stadshotels van Europa en ligt in het centrum van de stad Basel. In 1681 begonnen als herberg en in 1844 gebouwd als Grand Hotel.

Napoleon, Pablo Picasso….

Het hotel werd door veel prominenten bezocht. Napoleon, Koningin Elisabeth II, Pablo Picasso, Thomas Mann en andere beroemdheden waren hier frequent te gast. Vijfsterrenhotel van topklasse direct aan de rivier de Rijn met schitterend atrium, fonkelende gouden kroonluchters, romantische kamers en pompeuze zalen die de Grandezza van vervlogen tijden ademen, maar die wel de luxe van nu bieden. 101 schitterende kamers en suites in klassieke stijl.

3 Michelin sterren

Chef-kok de Cuisine Peter Knogl verwelkomt je in de Cheval Blanc (3 Michelin-sterren en 19 GaultMilau-punten). Het team van de Cheval Blanc behoort nu tot de top 100 restaurants ter wereld, dankzij de creaties waarin de Franse haute cuisine wordt verrijkt met mediterrane en Aziatische invloeden.

Brasserie Les Trois Rois

Naast de Cheval Blanc bevindt zich de Brasserie Les Trois Rois.  Daar worden Zwitserse en Franse brasserie specialiteiten geserveerd. Ontdek Bazel, de stad van kunst en cultuur, het drie grenzengebied en de charme van de regio. Laat je verwennen in deze kleine kosmopolitische stad. Grand Hotel Les Trois Rois – rijk aan geschiedenis, jong van hart.

Meer info? Bel Monique de Vos van Departures
06-29000544 of mail [email protected]

EXCELLENT | magazine