GSTAAD Zwitserland

GSTAAD Zwitserland

Geweldig chaletdorp Gstaad in Zwitserland.

Ga eens lekker relaxen

Het centrum van Gstaad heeft zich de laatste jaren tot de populairste, kortste shoppingmijl van Zwitserland ontwikkeld. Met z’n tophotels, de gourmetrestaurants, de luxe chalets en het nabije vliegveld Saanen is het verkeersvrije oord Gstaad geliefde bestemming van internationale vooraanstaande lieden.

Beschermd natuurgebied

Met de naburige dorpen Saanen, Schönried, Saanenmöser, Zweisimmen, Gsteig, Lauenen, Feutersoey, Turbach en Abländschen biedt het Saanenland echter een wezenlijk breder spectrum: het beschermde natuurgebied aan de idyllische Lauenensee met z’n watervallen en hoogveengebieden, de nauwe steegjes in de historische dorpskern van Saanen, de gunstige ligging van Schönried en Saanenmöser voor de wintersporters of de stilte van het dromerige bergdorpje Abländschen zijn slechts enkele voorbeelden van een uitermate veelzijdige regio.

18 Gerenommeerde restaurants

Er zijn maar liefst 18 gerenommeerde restaurants met o.a. het fijnproevers Restaurant Chesery met 18 GaultMillau-punten. Interessant is in de zomer het Menuhin-festival dat ter ere van de grote violist en dirigent (juli-september) wordt gehouden. Of de Hublot Polo Gold Cup, het internationaal polotoerinooi dat elk jaar media augustus plaatsvindt. Of de Davidoff Saveurs, een gastromisch festival.

Twee overnachtingen

Bij minstens twee opeenvolgende overnachtingen in de regio Gstaad, Zweisimmen en Pays-d”Enhaut verblijft, ontvang  u de Gstaad Card. Hiermee kunt u gratis gebruik maken van diverse bergbanen en van het openbaar vervoer.

Meer info neem contact op met Excellent’s luxury travel consultant Monique de Vos van Departures via [email protected] of bel met 06-29000544.

Copyright Gstaad Saanenland Tourismus, Alpina Gstaad, Gstaad Palace, Polo Club Gstaad.

EXCELLENT | magazine