Guy de Vos creëert verbeterde versie van woondroom

Guy de Vos creëert verbeterde versie van woondroom

Rauw en natuurlijk 

De door de opdrachtgevers bewoonde loft was qua sfeer en uitstraling eigenlijk perfect. Ze misten alleen een tuin en een dakterras. Vandaar dat ze elders in de stad een nieuwe villa lieten bouwen. De onderbuurman bracht hen in contact met de jonge en talentvolle Guy de Vos en vanaf de eerste kennismaking was duidelijk dat hij de aangewezen creatieveling was om de zo geliefde rauwe, serene en luxueuze loft-sfeer te vertalen naar hun nieuwe woonplek én om te zorgen voor een duidelijke connectie met de natuur.

“Tijdens het douchen kijken de bewoners uit op het park.”

“Met respect voor ieders werk hebben we elkaar en de complete woning naar een nog hoger niveau getild. Iedereen was tijdens het proces bereid om een extra stap te zetten. Dat was mooi om te ervaren.”

Nachtelijke mailwisseling

Minstens zo mooi was de reactie van de opdrachtgevers op Guy’s eerste tekeningen en schetsen van het interieur. “De vrouw des huizes zat voor zaken aan de andere kant van de wereld, dus er was sprake van een tijdverschil. Midden in de nacht ontving ik per mail haar eerste reactie. Ze mailde dat ze lang naar de tekeningen had gekeken en dat ze er heel gelukkig van werd. Dit was de sfeer die ze wensten”, kijkt Guy met plezier terug op de door hem zelf als geluksmomentje betitelde gebeurtenis. De bevlogen designer gaat verder aan de slag met zijn creatieve puzzel en perfectioneert en vervolmaakt het ontwerp en creëert uiteindelijk – mede dankzij de genoemde samenwerking met het bouwteam – tot op het kleinste detail de door de opdrachtgevers gedroomde woonperfectie.

Het interieur is een mix van rauwe en luxueuze materialen en meubelen, maar kent overall een zachte, warme en serene uitstraling.

Lees het volledige artikel in de nieuwe uitgave van het EXCELLENT magazine!

Interieurarchitect:
Guy de Vos.  
+31 6-16311839
[email protected]

Keuken:
Van Diessen Keukens
De Run 8274
Veldhoven
040 – 2539833
[email protected]

Interieurstyling:
Van Eijk Interieurstyling
Leenderweg 129/a
Eindhoven
040 – 2112221
[email protected]

Lichtplan:
LICHTMEESTERS B.V.
Rembrandtlaan 17-H
Veghel
040 – 3041563
[email protected]

Vloeren:
Hoorn Parket Vloeren
Carmelitessenstraat 14
Eindhoven
040 – 8456501
[email protected]

EXCELLENT | magazine