Kings Beach Bonaire

Kings Beach Bonaire

Bonaire, een tropisch paradijs midden in de Caribische zee. Een plek waar de zon altijd schijnt, het gemiddeld 28 graden Celsius is en waar de wind zorgt voor heerlijke verkoeling . Een eiland met slechts 19.000 inwoners die weten hoe je van het leven moet genieten .

Paradijs op aarde

Een prachtig stuk van de wereld, waar de natuur ongerept is, vol met bijzondere vogels en vissen en unieke mangrovebossen. Een waar paradijs voor iedereen die van duiken, snorkelen en kite- en windsurfen houdt . Of ultiem wil ontspannen in deze oase van rust. Op een van de mooiste plekken van dit paradijs worden de komende tijd prachtige appartementen ontwikkeld : welkom op Kings Beach Bonaire.

Stijlvol complex

Het kan allemaal op Kings Beach Bonaire. Een stijlvol complex op een van de mooiste locaties van Bonaire. Ruim opgezet, dichtbij de oceaan en met alle luxe en privacy die je kunt wensen. Of je straks verblijft in een van de appartementen of in een penthouse, Kings Beach Bonaire wordt een plek waar je nooit meer weg wilt of steeds naar terugkeert.

KINGS BEACH BONAIRE

– Ruim opgezet met veel groen, direct aan de oceaan.
– 21 appartementen en 29 penthouses waarvan een deel met een privé zwembad.
– Twee grote zwembaden voor gemeenschappelijk gebruik.
– Uitgebreide watersportfaciliteiten. Direct toegang tot het strand.
– Exclusieve beachclub met sterrenkok.
– Optimale service: van autoverhuur tot en met het organiseren van bijzondere activiteiten.
– Veel privacy en geborgenheid.
– Ingenieuze parkeeroplossing: auto’s kunnen uit het zicht en op een koele plek worden geparkeerd.

Voel je vrij

Je voelt je straks direct thuis in de appartementen en penthouses van Kings Beach Bonaire, dankzij het smaakvolle en eigentijdse ontwerp. De authentieke uitstraling en de natuurlijke materialen zorgen ervoor dat het complex opgaat in de omgeving. Veel appartementen en penthouses hebben aan drie zijden vrij uitzicht. In combinatie met de ruim opgezette terrassen en de gelaagde opbouw zorgt dit voor een ultiem gevoel van vrijheid.

Altijd Koel

Hoe hard de zon ook schijnt, binnen is het altijd koel. De appartementen en penthouses zijn namelijk zo ontworpen dat de zon het grootste deel van de dag buiten wordt gehouden en dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de verkoelende wind. Kings Beach Bonaire is een heerlijke plek om te verblijven, maar ook een zeer interessante investering.

Economische groei

Zo groeit de economie van Bonaire en is toerisme een zeer belangrijke inkomstenbron. Deze sector groeit al jaren gestaag. Daarnaast blijft de waarde van onroerend goed op het eiland stabiel, bevindt het eiland zich buiten de orkaanriem en is het onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden. Bovendien is er geen beperking op de verkoop van onroerend goed aan niet-ingezetenen/buitenlanders en genieten eigenaren via notarissen en het Kadaster een wettelijke bescherming die vergelijkbaar is met eigendomsrechten in Nederland en Noord-Amerika.

BONAIRE

Bonaire ligt in de zuidelijke Cariben. Het is een gemoedelijk eiland van 36,8 kilometer lang en 8 kilometer breed en het heeft slechts 19.000 inwoners. Bonaire is een Nederlandse gemeente en Nederlands is de officiële taal, maar in het dagelijks leven spreken de bewoners Papiaments met elkaar. Het eiland staat bekend als gemoedelijk en veilig. Er is een rechtstreekse vliegverbinding tussen Schiphol Airport en Bonaire.

VERKOOPBEGELEIDING
MAKELAAR NEDERLAND
Jalmar de Jong
Brink 41
Laren 1251 KT
T +31 35 303 9119
M +31 6 26054952
E [email protected]
W www.coldwellbankerluxury.nl

EXCELLENT | Magazine