MODERNE INSTAPKLARE VILLA IN FINESTRAT

MODERNE INSTAPKLARE VILLA IN FINESTRAT

Prachtig aangelegde residentiële urbanisatie

Moderne instapklare villa gelegen in een prachtig aangelegde residentiële urbanisatie

met 24-uursbeveiliging en excellente infrastructuur. Vele faciliteiten in de directe omgeving, zoals golfbanen en luxe hotels, sportfaciliteiten, wellness centra, bars en restaurants, shoppingcentra, themaparken en waterparken. Op slechts 15 minuten van de boulevard van Altea en Albir en op 10-15 minuten van de zandstranden van Benidorm.

BEGANE GROND

Op de begane grond is er de entree, gastentoilet , een royale woon/eetkamer met grote moderne open keuken en toegang tot het terras, privé zwembad en de tuin.

 

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en twee extra slaapkamers met badkamer. Diverse terrassen.

ONDERBOUW

Tevens is er een ruime onderbouw aanwezig met technische ruimte.

Hoge kwaliteit afwerking, inclusief: airconditioning warm/koud, vloerverwarming , LED verlichting, domoticasysteem, dubbele beglazing , elektrische poort en voetgangerspoort en standaard aangelegde tuin met irrigatiesysteem en verlichting.

2 volgende villa’s zijn in aanbouw en oplevering staat later dit jaar gepland. De prijzen van de 3 woningen variëren tussen de 655.000 en 765.000 euro.

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte 191m2
  • Perceel 565m2
  • Ideale locatie in prachtig aangelegde urbanisatie met 24-uursbewaking
  • Vele faciliteiten in directe omgeving waaronder diverse golfbanen
  • Hoogwaardige afwerking

Prijs: €680.000,- excl. O.V.B. en k.k.

VOOR MEER INFORMATIE OF HET PLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING KLIK HIER.

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 0413-820313 / 0034 96 584 0513 [email protected] 

EXCELLENT | magazine