Liefde voor groene tuinen

Liefde voor groene tuinen

Speerpunten

Creativiteit, kwaliteit en vakmanschap zijn al vanaf de start in 1991 de speerpunten van Bruggeman hoveniers. Het ervaren bedrijf is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bij particulieren, bedrijven en instellingen en blinkt eveneens uit in het ontwerp en de aanleg van zwemvijvers.

Gardenswimm

Onder het eigen label Gardenswimm realiseert het in Heerde gelegen bedrijf prachtige, kwaliteitsvolle en natuurlijke zwemplekken. Heerlijk om in te zwemmen en het hele jaar door uitnodigend om naar te kijken. “Wij realiseren tuinen waar de bewoners het hele jaar van kunnen genieten.”

Goed en passend ontwerp

“Alvorens wij tot het ontwerp van een tuin overgaan, brengen wij eerst de wensen, eisen en ideeën van de opdrachtgevers in kaart. Om tot een goed en passend ontwerp te komen, zijn voor ons ook de stijl en vorm van de woning en de leefomgeving van belang. Wij zijn niet gebonden aan een vaste tuinstijl. Elke tuin wordt steeds weer zodanig ontworpen dat de buitenomgeving perfect past bij de opdrachtgevers. Wel is het zo dat je de liefde voor groene tuinen ziet terugkomen in onze portfolio. In elke tuin, groot of klein, is ruimte voor beplanting. Van het plaatsen van een enkele boom of plant in een klein tuintje tot een fraai en passend beplantingsplan voor de grote(re) tuinen”, aldus eigenaar Wiljan Bruggeman.

Meer te weten komen over Bruggeman Hoveniers? KLIK HIER!

EXCELLENT | magazine