Luxe autoparfum van Maison Berger Paris

Luxe autoparfum van Maison Berger Paris

Lampe Berger is reeds 120 jaar bekend om zijn hoogwaardige huisparfums. Het unieke systeem maskeert niet alleen de vieze luchtjes maar reinigt de omgevingslucht en geeft tegelijk een heerlijke geur af.

Met deze opgedane kennis heeft men nu een collectie autoparfums ontwikkeld. Deze nieuwe autoparfums van Maison Berger Paris zorgen voor een aangename lucht in iedere auto. De metalen autoparfums hebben een mooie vormgeving en vormen een design object voor iedere auto.  Bevestiging is eenvoudig middels een clip die op de ventilator in de auto kan worden bevestigd.

Er zijn drie geurfamilies met allemaal een andere functie.

Aroma Collectie        
Dit model is uitgevoerd in mat nikkel en wordt geleverd met de geuren Energy of Happy. De geuren zijn verkwikkend en verfrissend en geven energie.

Anti-odeur collectie  
Deze diffuser is uitgevoerd in de kleur gun-barrel en wordt in combinatie met de geuren anti-odeur tobacco (houtachtig) en anti-odeur animaux (fruit- en bloemachtig) geleverd. Deze variant zal onaangename en ongewenste luchtjes van sigaretten en/of honden maskeren.

Bestsellers collectie 
Deze uitvoering in chroom heeft 8 parfums. Etoile d’Orient, Savon d’autrefois, Zeste de Verveine, Jasmin Précieux, Vanille Gourmet, Soleil d’Ylang, Vent Océan en Pétillance Exquise.

Voor elk model en elke geur is een navulling verkrijgbaar, deze zijn per parfum per 2 verpakt. Het autoparfum heeft een diameter van 4,6 cm en zullen gedurende 4-6 weken een heerlijke geur afgeven.

Prijs
Autoparfum inclusief navulling € 14,95
2 keramische na vullingen € 5,95

Informatie bij: www.lampeberger.nl.

EXCELLENT | Magazine