Luxe en comfort voor bon vivants

Luxe en comfort voor bon vivants

“ALS MIJN OPDRACHTGEVERS NOG GEEN HELDER BEELD HEBBEN VAN HUN TE REALISEREN DROOMKEUKEN, ADVISEER IK ZE ALTIJD OM BIJ CULIMAAT HIGH END KITCHENS TE GAAN KIJKEN. NIET ALLEEN OMDAT IK GRAAG MET HET BEDRIJF SAMENWERK, MAAR ZEKER OM TE KIJKEN OF DE OPDRACHTGEVERS HET VERSCHIL IN AFWERKING TEN OPZICHTE VAN ANDERE AANBIEDERS ZIEN EN ZE HET PERFECTIONISME WAARDEREN. TIJDENS OF NA DIT BEZOEK KUNNEN ZE DAN BEPALEN OF ZE GRAAG EEN ONDERSCHEIDENDE ‘CULIMAAT-KEUKEN’ WENSEN OF DAT ZE TOCH LIEVER VOOR EEN MEER STANDAARD KEUKEN GAAN. VAAK VALT DAN DE KEUZE OP EEN KEUKEN VAN CULIMAAT.”

Door het aanwezige vakmanschap en ervaring is niks ze te gek om te maken. Hun materialenkennis is groot. Hierdoor weten ze wat er mogelijk is en zoeken ze de limieten van materialen op. Dat spreekt me heel erg in Culimaat High End Keukens aan.

“Ze bekleden niet zomaar een tafel met marmer, maar kijken echt naar wat mogelijk is en hoe ze tot een bijzonder exclusief eindresultaat kunnen komen” steekt Bob Manders met de loftrompet over de high end keukenspecialist. Ook de opdrachtgevers van het grondige renovatieproject raken onder de indruk van de kwaliteit van het bedrijf en stappen met het keukenontwerp van Bob Manders binnen in de in Berlicum gelegen showroom. “Omdat we vaker samenwerken, snappen zij mijn bedoelingen en gedachten. Dat werkt bijzonder prettig”, aldus Bob Manders.

Bob Manders

Culimaat

EXCELLENT | magazine