Mediterraan Holland

Mediterraan Holland

Stel je voor dat je op een zeilboot zit, en dat je met een zacht briesje over de blauwe zee vaart. Dat is het gevoel dat wonen in deze villa geeft. Want hier zorgt de samenwerking tussen de doordachte materiaalkeuze en het design voor een villa die het vakantiegevoel geeft van de Middellandse Zee.

Olijfhouten kookeiland

Door de openslaande deuren komen we in de woonkeuken terecht. De stoere stalen rekken in combinatie met fijn lakwerk, een Basalt natuurstenen werkblad en olijfhouten kookeiland complementeren elkaar bijzonder goed. Het olijfhout komt ook terug in de deuren en verschillend maatwerk meubilair, zoals het wastafelmeubel in het kleinste kamertje van de villa.

Schitterende natuurstenen vloer

Een opvallend element aan het huis is de natuurstenen vloer die over de gehele vloer van de benedenverdieping is gelegd. Dankzij de organische structuur en verschillende kleurnuances zorgt het voor een warme natuurlijke sfeer. Een mooie vloer, die tegelijk ook heel praktisch is omdat je er weinig op ziet.

Binnen- en buitenleven vloeien naadloos in elkaar over. Op de veranda kan je in de zomer heerlijk in de schaduw zitten, terwijl de terrasverwarming het in de winter tot een buitenkamer maakt.

Effect van een scheepsdek

Het zwembad is omringd door houten vlonders wat het geheel het effect van een scheepsdek geeft. Alles is zo gekozen, ontworpen en samengevoegd om het gevoel van vakantie aan de Middellandse Zee uit te stralen, ook als de zon niet schijnt.

Kijkend over het blauwe water in het zwembad en luisterend naar het kabbelende water van de waterval kom je helemaal tot rust.

World of Interiors

Eric Kant

€ 59,50

Bestel nu via [email protected]

EXCELLENT | magazine