Rainforest Lighting

Rainforest Lighting

De sprookjestuinen van Rainforest Lighting

“Wij realiseren sfeervolle en sprookjesachtig verlichte tuinen. Als lichtkunstenaars creëren wij het perfecte plaatje met licht.

Core business

Volledig passend bij de klant, de tuin, de omgeving en de woning”, geeft Lars Mallant, oprichter en mede-eigenaar van het exclusief opererende Rainforest Lighting, aan. “Waar hoveniers en installateurs tuinverlichting erbij doen, is het voor Rainforest Lighting de core business. Door onze kennis, expertise en unieke aanpak weten wij lichtperfectie in een tuin te realiseren. Wij verkopen geen lampen, wij creëren emotie en beleving.”

 

Europese topkwaliteit

Het in Huizen gelegen bedrijf werkt louter met lampen van Europese topkwaliteit en blinkt uit met sfeervolle tuin- en landschapsverlichting. Het kwaliteitsbedrijf verrijkt eveneens tuinen en terrassen met decoratieve verlichting. “Hierbij kun je denken aan kroonluchters of organisch gevlochten ballen die tot zo’n 25 meter hoog in bomen worden gehangen en het hele jaar door voor een prachtig beeld zorgen”, aldus Lars, die elk project met een vast klein team van flexibele vakspecialisten –  waaronder een driekoppig demonstratieteam – door heel het land uitvoert. Over het steeds weer imponerende resultaat van de werkzaamheden is hij duidelijk. “Het vergroot echt je leefruimte, woongenot en veiligheidsgevoel. Je hebt ook ’s avonds en ’s nachts een goed zicht op je tuin en het levert natuurlijk ook nog eens een prachtig plaatje op.

Sprookje

Een sprookje achter en rondom je woning. Daar staan wij als Rainforest Lighting voor en dat bereiken we elke keer weer. Het werk van Rainforest Lighting gaat immers veel verder dan het willekeurig plaatsen van verlichting of een grondspot onder een mooie boom. En als service voeren we jaarlijks ook nog eens een preventieve check uit.”

Benieuwd naar meer? Klik hier!

EXCELLENT | magazine