Ski Juweel in Kramsach

Ski Juweel in Kramsach

Een Chalet voor 8 personen, met goede verhuurvoorzieningen in het top-ski gebied van Tirol-Salzburgerland.

Locatie Kramsach:
Op een kavel met Chalet en 2 slaapkamers geschikt voor 8 personen, all inn prijs € 140.000 met zeer goede verhuurcijfers. Kies uw Voorkeurplaats, de afmeting van uw grondstuk, het type Chalet, uitvoering geschikt voor 4,6,8 of 12 personen.

Enkele voorbeelden:
In Kramsach hebben we enkele appartementen, huizen en villa’s te koop.
Ook hebben we de beschikking over grondstukken met een bouwvergunning, een renovatie project en een goedlopende b&b Bed & breakfast exploitatie.

Locatie Kramsach:
Op een kavel met Chalet en 2 slaapkamers geschikt voor 8 personen, all inn prijs € 140.000
Locatie Kaprun Zell am See:
Op een kavel met Chalet en 2 slaapkamers geschikt voor 6 personen, all inn prijs € 170.000
Locatie Mayrhofen:
Op een kavel met Chalet en 2 slaapkamers geschikt voor 6 personen, all inn prijs € 140.000

Bovenstaande aanbod is een zeer scherpe calculatie, ook informeren we u graag over de verhuurmogelijkheden en reeele verhuur-cijfers.

Skigebied Wildschönau behoort sind 2012 tot de top 10 grootste skigebieden van Oostenrijk. U heeft beschikking over 145 km aan piste, met een groot aantal gondels en sleepliften. Het skigebied Wildschönau, Inneralpbach, Reith en Kramsach zijn nu met elkaar verbonden tot 1 groot gebied. U hoeft zich dus niet te vervelen in dit grote skigebied!
Op 5 km afstand ligt het uitgestrekte skigebied de Wilder Kaiser Brixental, met 104 km lichte, 122 km middelzware, 25 km zware pistes en een wildpark.

Er is een zicht-woning volledig ingericht en deze staat gereed voor bezichtiging in Oostenrijk en een woning staat gereed voor bezichtiging in Nederland. Bel of mail ons voor aanvullende informatie.

Aanbod Buitenland

EXCELLENT | Magazine