‘t Achterhuis Historische Bouwmaterialen

‘t Achterhuis Historische Bouwmaterialen

Ontdek de unieke wereld vol geselecteerde tijdloze bouwmaterialen.

specialist

Begonnen als een gepassioneerd familiebedrijfje is ‘t Achterhuis sinds 1965 uitgegroeid tot dé specialist van de Benelux in authentieke en originele bouwmaterialen.

Vele bezoekers uit binnen- en buitenland hebben hier hun gedroomde materialen reeds gevonden.

Immense collectie

Het 25.000 m² grote terrein in de dorpskern van het Brabantse Udenhout, inclusief een groot park, en de overdekte showrooms van 7.500 m² zijn een droom voor iedereen die bouwt, verbouwt of gewoon iets wil doen met zijn of haar interieur of tuin. De immense collectie gerecupereerde en verouderde tegelvloeren, houten vloeren, schouwen, keukens, deuren, spiegels, sanitair, radiatoren, meubels en decoratie vindt u in de diverse sfeervol ingerichte showrooms binnen en vormen een unieke bron van inspiratie.

Schitterende tuinornamenten

Buiten in de verschillende tuinen loopt u langs vele (muur)fonteinen, beelden, poorten, zuilen, portieken, putten, troggen en allerlei tuinornamenten.
Aarzel dus niet en breng een bezoek aan Udenhout en maak een ronde langs het uitgebreide aanbod. De gespecialiseerde en gepassioneerde medewerkers van ’t Achterhuis ontvangen u met open armen en een vers kopje koffie of cappuccino staat altijd klaar in het eigen Brabantse café ’t Spiegeltje.

’t Achterhuis
Kreitenmolenstraat 92
5071 BH Udenhout
013-511 1649

[email protected]
www.achterhuis.nl