TE KOOP | Es Bosc in Ibiza

TE KOOP | Es Bosc in Ibiza

Vraagprijs: €16.200.000 ,-

Als je je vijf zintuigen wakker wilt maken, ben je hier aan het juiste adres … deze villa gebouwd op steen, gelegen op een klif, toont veel meer dan je ziet: kunst, sensaties en de natuur zijn de drie pijlers. Met een van de beste uitzichten op het hele eiland, gebouwd op een majestueuze plek, ontdekt deze villa de best bewaarde geheimen van Ibiza; manen, reflecties, turquoise wateren en vrede, veel vrede.

Binnen, op de begane grond en een heel persoonlijke en geweldige sfeer creëren, vinden we handwerk en antiek van grote waarde met liefde stuk voor stuk gekozen. Op dezelfde verdieping is er een grote woonkamer verlicht door een XIII eeuws houten Mudejar lambrisering plafond, een grote bibliotheek met schilderijen van grote kunstenaars, een keuken waar het kleinste detail is verzorgd, een badkamer en een ontspannende fontein met oude stukken die de woonkamer en de keuken verbinden.

Op de eerste verdieping vinden we de master kamers met eigen badkamer, ingericht met een eigen charmante stijl, met uitzicht op de zee. In het bovenste deel van het huis is er een terras dat uitnodigt om bijeenkomsten met familie en vrienden te organiseren. We bereiken de buitenkant via de woonkamer of de keuken. Dit deel kan worden beschouwd als een magisch landschap met verschillende gebieden en omgevingen waar plezier gegarandeerd is. Laten we beginnen met de ingang, je lavendelveld, een geschenk voor je reukvermogen. De perfect verdeelde en geconditioneerde tuin zal het meest verse voedsel verzamelen dat direct aan uw tafel wordt geserveerd.

De verschillende ontspanningsruimtes zorgen ervoor dat u onvergetelijke momenten beleeft. En tot slot, het prachtige infinity pool … dat direct van de klif lijkt te vallen … zal je laten genieten van de zonsopkomsten en romantische nachten van de Middellandse Zee. In slechts enkele woorden is er niets dat Es Bosc niet kan bieden … het is het waard om te bezoeken en het zelf te ervaren!

EXCELLENT | magazine