Te koop | Schitterende bouwkavels in Arcen

Te koop | Schitterende bouwkavels in Arcen

Kavelprijzen vanaf € 183.000,- v.o.n. (perceelopp. 1.600 m2, landopp. ca. 1.100 m2)

In Villa Parc Arcen (Noord-Limburg) heeft u de ruimte en mogelijkheden om uw droomwoning te realiseren. Op de zeer ruime kavels kunt u uw eigen woning laten ontwerpen en laten bouwen of kiezen voor een speciaal ontwikkelde villa met vele opties.

Zeer scherp geprijsde bouwkavels

Het plan bestaat uit riante bouwkavels met een oppervlakte vanaf ca. 1.200 m2. De boskavels liggen aan de noord- en oostzijde van het plan. Hier loopt de bosrijke omgeving naadloos over in het villapark. De waterkavels in het zuidelijke deel van het plan liggen aan de bestaande waterplassen. Hier kunt u letterlijk tot in het water bouwen of een eigen strandje of aanlegsteiger realiseren. De kavels in het centrale deel van het plan liggen aan de watergang en hebben bijna allemaal een eigen eilandje: een heerlijk plekje om tot rust te komen.

Wonen midden in de natuur

Het villapark is gelegen nabij Arcen en wordt omringd door de natuurgebieden de Maasduinen en de Ravenvennen. Hier kunt u optimaal genieten van de rust, ruimte en natuur. In Arcen kunt u daarnaast terecht voor verschillende voorzieningen, zoals een supermarkt, verswinkels, huisartsenpraktijk en sportvoorzieningen. Op de vele terrasjes van het toeristische Arcen kunt u bourgondisch genieten van streekgerechten en een lekker ‘pilske’. In de directe omgeving bevinden zich onder andere het thermaalbad van Arcen (te voet bereikbaar), de kasteeltuinen en een golfbaan.

Meer informatie

Meer weten over de bouwkavels op Villa Parc Arcen? Kijk dan op www.villaparcarcen.nl of maak een persoonlijke afspraak met de ontwikkelaar. Tijdens de open dagen bent u tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom voor een oriënterend gesprek.

Arcus Zuid Projectontwikkeling
Tel. +31 (0)46 411 3290
Email: [email protected]