TE KOOP | Unieke woning in Prinsenbeek

TE KOOP | Unieke woning in Prinsenbeek

Met recht mag hier gesproken worden over een absoluut unieke woning. Gelegen in een karakteristiek stukje Prinsenbeek: de Beeksestraat, onderdeel van de groene gordel rond het dorp. Aan die Beeksestraat ligt een opvallende, onder architectuur gebouwde, villa. Kenners zien er direct de stijl van Frank Lloyd Wright in. Wereldberoemd om z’n kenmerkende bouwstijl.

Exclusiviteit

Dit is een villa die overal exclusiviteit uitademt. Van de vormgeving tot de afwerking. Van de ligging tot de ruimte. Stap binnen in de woonkamer en u ervaart die exclusiviteit pas echt. Hoge ramen (3.60 m) laten het daglicht onbeperkt binnen. Het uitzicht naar alle kanten is schitterend. Om u heen is het groen wat u ziet. Door het vele glas lijkt het alsof de tuin onderdeel is het van de woning – en andersom. De afstand naar de openbare weg zorgt voor maximale privacy.

Ongekend ruim

Natuurlijk kijkt u ook met een functioneel oog. De woonkamer is met 75 vierkante meter ongekend ruim, de open woonkeuken heeft een fraaie luxe inbouwkeuken en nodigt uit tot culinaire hoogstandjes. U heeft vier slaapkamers tot uw beschikking, één voor één even royaal. Twee fraaie badkamers en een walk-in closet maken het plaatje op de slaap- en werkvleugel compleet. De kwaliteit van wonen en leven wordt verder verhoogt door de uitgebreide Domotica installatie (bediening van apparaten en ramen op afstand), volledige isolatie en een warmtepomp (goed voor milieu en portemonnee).

Garage annex praktijkruimte

Voor meerdere auto’s is er ruimte in de naastgelegen garage, welke ook als praktijkruimte kan worden gebruikt. De huidige garage is voorzien van alle gemakken. Daarnaast is er op het terrein meer dan genoeg ruimte om nog meer auto’s te parkeren. Veiligheid heeft hier maximale prioriteit. Een hekwerk omsluit de villa, de poort is elektrisch bedienbaar en is voorzien van een video/audio-intercomsysteem.

Schitterende tuin

Wat het geheel tot een écht ‘buitenverblijf’ maakt is de prachtige tuin met grote vijver. Het grote terras met zonnezeil heeft een fraaie vloer, die één is met de vloer in huis. Uniek extraatje is het natuurzwembad met buitendouche. En even in beweging komen? U heeft zelfs een privé jeu-de-boulesbaan!

De woning leent zich ook uitstekend om wonen met werken te combineren en is ideaal gelegen ten opzichte van het wegennet.

Hoe hoog liggen úw eisen als het gaat om exclusiviteit? Vergelijk die eens met het ongeëvenaarde niveau van Beeksestraat 115. U bent aangenaam verrast!

Verkoopprijs € 1.295.000,- k.k.

H & S Makelaardij

EXCELLENT | magazine