Village Castigno in de Languedoc Roussillon

Village Castigno in de Languedoc Roussillon

Maison des Vignerons

Het charmante dorpje Assignan ligt tussen de glooiende heuvels waar de organische huiswijn verbouwd wordt in de Saint Chinian-wijnregio. Het Maison des Vignerons, waar de kamers gelegen zijn, situeert zich aan de rand van het dorp. De wereld is een dorp geworden, hier wordt het dorp uw wereld.

Excentriek

Een tikkeltje excentriek, met een kunstgalerij, boetiek annex stijlvol winkeltje en diverse restaurants, allemaal mooi gerenoveerd en herkenbaar geïntegreerd in het centrum van het dorp, op loopafstand van elkaar. Het buitenzwembad is vrij toegankelijk voor alle gasten.

Gastronomie

Het gastronomisch restaurant La Table serveert typisch lokale gerechten met ultraverse ingrediënten; het menu wijzigt dagelijks. La Petite Table is kleinschaliger en intiemer, met een toegankelijker menu, bij momenten met een thema­keuken (Thais, Creools, Gaucho). 

“Alles is mogelijk”

De eigenzinnige aanpak met het doorgetrokken principe ‘alles is mogelijk’ zorgt voor een héél apart verblijf in een ongedwongen en heel relaxte sfeer. 

Meer informatie? Neem contact op met Excellent’s luxury travel consultant Monique de Vos van Departures via [email protected] of 06-29000544

EXCELLENT | magazine