VILLAMENTEN & PENTHOUSES

VILLAMENTEN & PENTHOUSES

Vraagprijs: vanaf €550.000,- 

Wonen aan het water, op loopafstand van het gezellige centrum van Zutphen, in een riant en zeer compleet villament. Bij de statige Coehoornsingel verrijst een luxe appartementencomplex met moderne en lichte architectuur en verkoopprijzen vanaf € 550.000,-. Met een zeer hoogwaardige afwerking vindt u hier letterlijk alles wat u wenst.

Villament

‘’Het woord villament is niet zomaar gekozen voor de appartementen van Veste: de appartementen hebben alle kenmerken van een riante villa,’’ vertelt architect Sylvan van der Linde. De luxe van Veste geldt van begin tot eind, dus ook de centrale ruimtes zijn fraai aangelegd en ingericht met bijvoorbeeld chique dubbele deuren bij de entree. De royale hal is een fraaie binnenkomer met een groots entree-portaal, een grote vide naar de 1e verdieping en een chique trappenhuis voorzien van een stalen trap met houten traptreden.

Onderscheidend

De architectuur is warm en modern, met een duidelijke expressie. Het vele glas maakt het complex onderscheidend. De buitengevels van het complex hebben een open karakter. Als buitenruimte zijn er riante inpandige terrassen, die zorgen voor veel privacy. Er wordt niet bezuinigd op afwerking: er worden fraaie, hoogkwalitatieve materialen gebruikt om de sfeervolle en luxe uitstraling te benadrukken. De omliggende tuin is volledig geïntegreerd in het ontwerp.

Nieuwsgierig?

Naar verwachting start de bouw in het najaar van 2018. Bent u nieuwsgierig naar de prijzen, oppervlakte en beschikbaarheid per appartement? Bekijk alle specificaties per bouwnummer op de website www.vestezutphen.nl

EXCELLENT | magazine