Volop genieten van de zon en steun automatisch KWF!

Volop genieten van de zon en steun automatisch KWF!

Het is je vast niet ontgaan, de zomer is volop begonnen. Met de temperaturen die voor de deur staan wordt het heerlijk genieten in de tuin!
Optimaal genieten van de zonnige maanden op uw terras? Voor zonwering zijn er verschillende mogelijkheden zoals; zonneschermen, screens, markiezen, verandazonwering en parasols. 

Buitenzonwering

Buitenzonwering zorgt dat u op een schaduwrijke manier, heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht en het uitzicht op uw prachtige tuin. Naast een koel terras, behoudt uw woning ook een aangename temperatuur en worden uw meubels beschermd tegen verkleuring door de felle zonnestralen. Wij bieden een ruime keuze aan mogelijkheden in uiterlijk en gebruikscomfort. Ons assortiment biedt een grote verscheidenheid aan systemen.

Zonwering is een maatwerk product, we adviseren hier graag bij. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Samen bekijken we de mogelijkheden bij u thuis en u ontvangt vrijblijvend een voorstel op maat. Excellent Maison heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit geldt ook voor de montage die met zorg  en precisie wordt uitgevoerd. Want we gaan tot het uiterste om onze klanten tevreden te houden.

De bediening van zonneschermen kunnen op verschillende manieren:

  • Handmatig met oogwindwerk met slingerstang
  • Elektrisch met een muurschakelaar binnen
  • Elektrische bediening met afstandbediening (evt. domotica aansturing voor smartphone of tablet)
  • Zon-/ Wind automaat voor automatische neerlaten bij zon en ophalen bij wind

De uitstraling

De kleur van het doek bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw zonnescherm. De Tibelly-collectie is de enige boekencollectie die speciaal voor de Nederlandse markt is ontworpen en kent 71 dessins. Het uitgebreide kleurenpalet met een rijke schakering in uni’s, blokstrepen en fantasiedessins maken het mogelijk een persoonlijk tintje aan de zonwering te geven.
Voor iedere verkochte meter acryldoek wordt €0,50 gedoneerd aan KWF kankerbestrijding!

Voor meer informatie neem nu contact op met Excellent Maison!

EXCELLENT | magazine