Warme kleuren in stylish geheel

Warme kleuren in stylish geheel

In deze woning komen verschillende aardekleuren samen die een warm geheel vormen.

Dit appartement voelt ruim, sfeervol en op elkaar afgestemd. De zacht, oud roze kleur op de muren geven de ruimte een prettig gevoel. In combinatie met de gekozen houtsoort is het een warm geheel. De natuurlijke, aarde kleur komt terug in de nudekleurige bank en het koperen accent in de salontafel. De robuuste, houten blokken in het zwarte kastgedeelte geven een modern, strak maar toch sfeervol gevoel aan de ruimte. Kijk ook eens naar de velvet gordijnen die prachtig zijn afgestemd op de woonkamer.

In de keuken zien we ook weer de warmte terugkomen door het gebruik van hout. Hout blijft een prachtig materiaal om verdieping en gevoel aan een ruimte te geven. De wand aan de achterzijde zorgt ervoor dat de keuken niet klinisch aanvoelt. En de houten tafel geeft het gevoel om er gelijk aan te dineren met vrienden.

De eye catcher is natuurlijk de rieten hangstoel in de gang. Hier kan de bewoner zich even terugtrekken van de andere vertrekken om rustig te zitten. Door te kiezen voor licht rotan gaat de stoel mooi op in de omgeving, zonder al teveel op te vallen, maar toch wat speling te brengen.

EXCELLENT | Magazine